Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek bejönnek a szőke srácok? Vagy csak hosszú fürtökben hordva tarthatják vonzónak?
Azt vettem észre hogy a szőke fiúk kevés csajnak jönnek be, gyakorlatilag nem is ismerek ilyet.
Mennyire számít ez úgy általában a nőknél?
A barna hajú (és esetleg barna bőrű) csajoknak tényleg átlagban jobban bejönnek a szőke pasik, de soknak még ott sem.
Szőke nők: -> Csak sötét hajú férfi
Sötét hajú nők: -> Jórészt szintén sötét hajú férfi, bár egy közepes kis részüknek a szőke férfi is bejön.
Sajnos szőke( férfi)ként inkább a mediterrán országokban lehetne tarolni, vagy Dél-Amerikában, vagy a Távol-Keleten inkább :\
Hát nem tudom lehet nőként én vagyok túl egyszerűen bekötve , (szőkésbarna a hajam ha ez számít) és sose a hajszín volt a mérvadó hanem az összkép.
Egyrészt Magyarországon szerintem a barna haj jellemzőbb mint a szőke, több a természetes barna nő és férfi.
De azok a pasik akik bejöttek volt már sötétbarna, középbarna/gesztenyebarna, olyan "telítettebb" barna (nem tudom mi a rendes neve:D), világos barna, szőkésbarna, SZŐKE is.
Most van aki pasi aki élégge bejön, szőke, kékszemű, nem hosszú a haja.
Szóval szerinrem simán van esélyed csak meg kell találni azt a fazont (esetleg egy szép borostát és nem csemegebajuszt:D, de ha nincs az sem baj) amivel érvényesülhetsz.
Illetve azokat a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!