Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új albérletbe költöztünk barátnőmmel 3 hónapja. Most a semmiből hosszú fekete hajszálak kerülnek elő a fürdőszobában. Barátnőm persze gyanakszik, hogy van valakim, mivel ő szőke, de nincs senkim, hűséges vagyok?
Nem is ismerek olyan nőt, aki haja lehet, és hazudni nem akarok neki, mert tényleg fogalmam sincs hogy kié lehet.
Ugyanakkor előkerülnek bugyik is, amiröl később kiderült, hogy anyámé, és véletlenül került a táskamba. Ettől függetlenül érzem a páromon, hogy kicsit gyanakvó.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy honnan jönnek elő ezek? Valószínűleg az előző albérlőé lehet, de akkor sem 3 hónappal kéne előjönnie ezeknek.
22F 21L
Véletlenül, a semmiből hajszálak ÉS bugyik kerülnek elő?
Honnan?
Vagy nekünk kamuzol, vagy a csajodnak. Nem valami kreatív, találj ki jobbat.
#2: Az kizárt, hogy 3 hónap alatt egyszer se mosták ki a zuhanyzót, meg nem takarítják ki a fürdőt alaposan egy idegen után.
Az is, hogy egy fiú véletlenül elcsomagolója az anyja bugyiját.
Ilyen nincs.
Az előző lakó haja pedig mindenhonnan előkerülne, nem csak a fürdőből.
Anyukád bugyija véletlenül a táskádba???? Hogy ? 😂😂😂😂
Ha tényleg valóban az anyukádé lehet direkt rakta bele mert utálja a kiscsajt
Nem lehet, hogy te kettős személyiség zavarban szenvedsz? Így a "normális" éned nem emlékszik mit tett a másik?
Mert ilyen NINCS.
Főleg anyád bugyija? Ne hülyéskedj. Soha az életben nem csomagoltam be anyám bugyiját de meg egyetlen csajét sem, páromét sem és nem is hallottam még ilyet.
Ez nem kerek az biztos...
Tüsi hajam van, a pasimnak meg még annál is kisebb. Mégis rendszeresen találok otthon hosszú hajszálakat még a saját ruhámon is. Millió helyre járunk, a hajszálak meg csak úgy repkednek, és észrevétlenül hazavisszük. Ilyen az élet.
Sose értettem ezeket a hajszálon kiakadós mizériákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!