Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem helyesek a török férfiak? Azok a gyönyörű barna szemeik, hosszú fekete szempillák, sűrű fekete haj. Csak én gondolom így?
Ja, meg amikor olyan csodálkozó fejet vág, h egy nő előre megy az ajtóban meg esetleg ki kell neki nyitni/segíteni...
Épp most történt meg velem a napokban: mennék ki egy középület ajtajá, de tele volt mindkét kezem táskákkal, szemben velem akart bejönni sztem egy török vagy ilyesmi fiatal férfi, én megindultam és sosem fogom elfelejteni azt a csodálkozó tekintetet, h hogy merek kimenni előtte és azt, h segítésre kényszerítettem. Azért ilyet európai férfi nem csinál, még a legbunkóbb sem.
Idáig én sem gondoltam semmi rosszat egy török vagy más muszlim férfiról... de már nem így van. Durva rossz érzés maradt meg bennem.
Lehet, hogy külsőre egzotikusak, meg egy jó kiállású török pasi kifejezetten vonzó a délies vonásaival, de én óva intenélek tőlük: nagyon más az a kultúra, ahonnan jönnek, ott a nő a legutolsó, egyáltalán nem tisztelik. Tetszik, vagy nem, amit nálunk a legutolsó bunkó sem nagyon csinál meg a nőkkel, az náluk a napi élet normája. És az, hogy előre engednek-e az ajtóban, még a legapróbb, bár árulkodó jel. Mielőtt arra gondolnál: ez nem rasszizmus a részemről, egyszerűen a kulturális különbségek ismerete, tények alapján.
Lehet, hogy összejössz egyikükkel, aztán azt hiszed, hogy ő más, már másként azt gondolkodik, elfogadta az európai normákat, boldog leszel vele, aztán a házasságban már az ő hagyományai fognak apránként érvényesülni, ami rengeteg keserűséget okoz majd neked. Nem egy nő esett bele ilyen csapdába: sok hasonló történet van, ha ebből nem tanulsz, akkor majd megtapasztalod, a saját károdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!