Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a Tinder leírást hogy kell értelmezni ?
Most akkor ezzel a lánnyal miről lehet beszélgetni ? Meg miért van ennyi ikon?
Általában a leírások nem az adott személyt jellemzik, hanem azt, amit elvárnak tőled! Ahogy #12 írta, magas életet kell neki biztosítanod. Hogy mire fel? Hát mert ő NŐ! Neki ez JÁR. Meg a nagy büdös f..sz, az :D Mindnek azért kell leginkább a pénzeszsák faszi hogy minél több irigylésre méltó cucca legyen meg olyan helyekre mehessen ahová az egyszerű halandó kétkezi munkás álmában se jut el.
RIßANCOK 2020 :)
Nekem szimpi lenne, egy motivált ingatlanos csaj képe rajzolódik ki, aki szereti a ma divatos dolgokat: utazás, jó kaják stb. (nincs ebben semmi gáz szerintem, ki ne szeretné ezeket).
Gondolatban én is eljátszottam párszor egy ingatlanos vállalkozással, bár a mostani, friss szabályozások miatt elég rizikós lett, de közös téma tuti lenne.
De visszatérve, például az fontos infó, hogy a kutyát a lakásban tartja, ami pl. nálam kizáró tényező. Apróságnak tűnik, pedig rengeteg konfliktust tud okozni. Emiatt (ha éppen párt keresnék) balra húznám.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!