Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a tapasztalat, vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalat, vélemény Bumble alkalmazással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Jobb mint a Tinder?

2020. júl. 6. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Jobb mint a Tinder
Ugyanolyan mint a Tinder
Rosszabb mint a Tinder
20 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Tök jó hogy van business és barátkereső, de előbbin alig vannak, utóbbin meg csak veled azonos neműt kapsz...ez elég korlátolt...de ha beírod hogy biszex vagy rögtön láthatsz bárkit :D a barátkeresőn...érted.
2020. júl. 6. 22:10
 2/7 VincentLaw ***** válasza:
85%
Én csináltam Bumble profilt. Hát az első nap volt kemény 1 db matchem. Na arról az alkalmazásról azt érdemes tudni, hogy ha egyezés van, akkor sem tudsz írni, ha pasi vagy, az első lépést a csajnak kell megtennie, ergó rád ír, erre van 24 órája. Ha nem lép, akkor annyi volt, az egyezés eltűnik. Na hát nálam az első egyezés az szépen eltűnt. Azóta sem volt újabb match :D
2020. júl. 6. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Megnéztem a honlapját, a leírást, mivel felkeltette az érdeklődésedem. De le se töltöttem, annyira nem volt szimpi jó pár dolog:

- Hogy csak a nők kezdeményezhetnek. Nő vagyok, voltam fent badoon, pontosan tudom, mennyi kéretlen idióta üzenet is jön, de ez akkor is hülyeség. Bőven elég lenne, hogy első üzenet után válasz/tiltás opció legyen. Én igenis szeretem, ha a férfi kezdeményez. Írtam már rá pasira én is, nincs azzal se gond, nem vagyok amúgy konzervatív. De az egész hozzáállása az appnak, valami ilyen bullshittel, "hogy segítünk megtörni a berögzült hagyományokat", valójában egy ultralehetetlen s*ggpc baromság. Hú, nem szoktam káromkodni, de nagyon kiakasztott. Sőt, még feministának is vallom magam de ez már nem az, ez valami elborult vadhajtás, rohadtul nem erről szól a feminizmus, ezzel az egész lényegét veszti és ellenségeket gyárt.

- Ha x időn belül nem ír vissza a férfi, vagy ha x időn belül a nő nem ír rá(? - mindegy, ahogy a #2 mondja), akkor szétválaszt. Emiatt pedig ott kéne lógni fent állandóan, márpedig nem akarom, hogy így megszabja nekem, mennyi időt töltsek fent és addiktívvá tegyen, meg aggódni kelljen, h jaj mikor ír már. Semmi értelme, hagyni kéne az egészet természetes tempóban zajlani.

Szóval összefoglalva azt állítja, mennyire pc és segít, közben lehetetlen idióta korlátokat szab. Talán a használók lehetnek válogatottabbak vagy a profilok igényesebbek, de ezt nem tudom, mert nekem elvették a kedvem az egésztől a fentiek. Tindert se próbáltam, de ott legalább sokan vannak, itt gondolom, még kevesen. Úgyis a felhasználókon múlik a minőség, csak az app annyira sok korlátot szab, hogy nekem kellemetlen lenne használni.

2020. júl. 7. 10:04
 4/7 Belter válasza:
66%
Rosszabb mint a tinder de a lenyege ugyanaz. Ha felmeztelenul mutogatod a csupasz tested vagy az autodnal feszengsz akkor kelted fel a holgyek erdeklodeset. 1het alatt 2 matchem volt de semmi eredmenye. Nagyjabol a Tinderen is ezt sikerult hozni. Ha mar mindenkeppen netes tarskeresot kell mondjak ahol ertelmesebb noket is talalni akkor az a Badoo. Tinder Bumble alkalmazasokban szinte az osszas csaj bekepzelt flegma es minimum legyel milliardos szupermodell mert csak akkor all veled szoba. Mondom ezt ugy hogy az eletben nincs gondom az ismerkedessel es par fokkal azert szebb vagyok az ordognel is. Szoval ugy fogalmaznek hogy azok a holgyek akikkel pl.egy szorakozohelyen osszejovok azok a Tinder Bumble alkalmazasban gondolkodas nelkul balra huznak.Haverok mondjak is hogy nem eleg nagykepu flegmak a kepeim allitolag akkor a nyero ha azt sugallja a kepem hogy en vagyok a legkiralyabb legmenobb csavo az egesz vilagon es persze a mar emlitett kocsi vagyon mutogatas + felmeztelenseg is hianyzik.
2021. febr. 17. 15:23
 5/7 anonim válasza:
91%
Én 2 hétig használtam a Bumble-t, persze csak annak indult hogy megnézzem, mi is ez. Tinderem sosem volt, de barátnőimnél láttam, így ezek alapján annyit elmondhatok, hogy normálisabb srácok vannak fent, több mindenre lehet szűrni, és az is tud előnyös lenni, hogy csak a lány kezdeményezhet. Nekem bevált :)
2022. márc. 14. 22:41
 6/7 VincentLaw ***** válasza:
Hát igen, női oldalról biztos sokkal jobb, mert több korlát van a srácokra nézve. De pasi oldalról egy rakás kaki a véleményem szerint.
2022. márc. 15. 09:33
 7/7 Wannabeapro válasza:

Vidékiként a Tinder jobb.. Bumble-n nem lehet távolság szerint szűrni és így kb csak Budapestieket dob be. Így nagyon nehéz Matchelni, még azokat sem dobja előre a listán az app akik amúgy már likeoltak téged..

Viszont a Bumble rendszer alapból jobb lenne szerintem. Mert a lányok nem égnek ki a sok írogatótól. Férfiként meg, mikor rádír a lány akkor kapsz egy egyértelmű jelzést, hogy nyitott az ismerkedésre. Tinderen sajnos rengeteg olyan van, hogy hiába a match és írsz rá.. nem válaszol (mert mondjuk közben 10 másik pasi írogat neki, vagy nem tudom..). Ez sem túl kellemes és eléggé lelombozó tud lenni.

Amúgy lányok, nem kell beparázni a "kezdeményező" szerepkörtől.. én úgy tapasztaltam, hogy Bumble-n is a férfié a fő kezdeményező szerep. Mert a lányok 90% csak egy "Szia!"-val indít.. szóval nem erőltetik meg magukat. De ezzel nincs is baj.. ha már ennyit megtesz jelzi, hogy tényleg ismerkedni szeretne.

2023. szept. 29. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!