Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még most is megtalálhatom a társam hogy 38 évesen kezdem el a társkeresést, tehát még szűz vagyok és sosem volt barátnőm vagy ez így már késő?
Figyelt kérdés
38 vagyok eddig megvoltam nő nélkül, ott voltak a barátaim, szüleim, rokonaim. Most már jó lenne valami csinos nő úgy érzem megértem egy párkapcsolatra, mindig későn érő típus voltam, de már kíváncsi lettem milyen lehet a szex egy nővel..2020. júl. 9. 16:00
11/15 anonim válasza:
Igen, én 32 évesen kezdtem nulla tapasztalattal.
13/15 Ypszilon1980 válasza:
Ez a "jó lenne egy csinos nő" elég fura megfogalmazás, nyilván mindenki ilyet szeretne, csakhogy egy ilyen nő nem egy szűz pasira vágyik. Összejöhet ilyen korban is, de az esély kisebb, mint 20 évesen pl.
14/15 anonim válasza:
Rowan Atkinson mióta ronda?
😳😳😳
15/15 anonim válasza:
Miért kamu, én 40 éves vagyok, és nekem sem volt nő az életemben. Aki fentebb azt kérdezte, hogy miért nem 20 éve gondolkodott rajta, annak írom, hogy gondolom akkor még nem hiányoztak neki ilyen szinten a lányok, hogy ezen gondolkozzon. Minden ember más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!