Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csinálnátok, akkor ha az új párotokról kiderülne az első együttlét során, hogy nagyon súlyos fitymaszűkülete van, de tudja attól még használni a szerszámot?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 16:21
31/47 anonim válasza:
30.-ra.
Na de mennyit fizettél ezért?
32/47 A kérdező kommentje:
Lehet azért szerették így, mert érdekesnek tartották, talán szerencsére nagyon tapasztalatlanok voltak és nem is tudták pontosan hogy mi ez..
2020. júl. 6. 18:29
33/47 A kérdező kommentje:
31. 35 éves vagyok, azért voltak már barátnőim... Szóval semmit... Szerencsére sok tapasztalatlan lányt fogtam ki
2020. júl. 6. 18:30
34/47 acelsziv válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést?
35/47 A kérdező kommentje:
Mert kíváncsi vagyok mit szólnak ehez azért a nők és most szingli vagyok
2020. júl. 6. 18:35
37/47 A kérdező kommentje:
36 😂😂😂😂
2020. júl. 6. 18:37
38/47 anonim válasza:
ma 17:11 Akkor magyarazd mar el nekem,h nekem miert nem leltek a dokik semmi bajomat 2x is.
Allandoan ego erzest erzek elvezesnel is es pisilesnel is.Volt,h pipi meg ondó egybe jött.
39/47 anonim válasza:
ma 17:11 Azt hiszed a hülye dokik mindent tudnak ? :D
40/47 anonim válasza:
Egy egészségügyi probléma önmagában nem gond.
De az, hogy 35 év alatt nem sikerült rendberakatni, na az gáz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!