Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csinálnátok, akkor ha az új párotokról kiderülne az első együttlét során, hogy nagyon súlyos fitymaszűkülete van, de tudja attól még használni a szerszámot?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 16:21
11/47 anonim válasza:
#9: egyre nyilvánvalóbb, hogy milyen típusú emberről beszélsz. Ez a fajta teszetoszaság nekem más egyéb megnyilvánulásaiból simán átjönne. Ilyenekbe pedig nekem személy szerint nem szokásom beleszeretni.
12/47 anonim válasza:
#10: nincs olyan, hogy "a nők".
13/47 anonim válasza:
ma 16:43 De van olyan,h a nők...olyan sunyik h nem igaz
14/47 anonim válasza:
#13: maximum a gondolkodni nem tudó agyhalottak számára, akik homogén masszának tekintenek egy csomó olyan embert, akiknek egy darab közös tulajdonságuk van. Te pont egy ilyen agyhalott vagy.
15/47 anonim válasza:
ma 16:52 Gondolom no vagy....igy jartal.Szulettel volna inkabb ferfinek :D
16/47 anonim válasza:
Ha minden más stimmelne, akkor segitenék, hogy megoldódjon a probléma. Anno, mikor a páromat megismertem elég problémás időszakát élte az életének, hálát adok az égnek, hogy nem tettem lapátra, hanem segítettem és együtt megoldottunk mindent. Eltelt 18 év, közösen felépítettünk egy nagyon jó életet, van 2 szép gyerekünk és olyan életet biztosít nekünk, hogy le a kalappal.
17/47 anonim válasza:
ma 16:55 Na fenti kis rib.k ezt olvassatok el es azután...jöhet a szégyenérzet.Ja,h olyan nektek nincs is..
18/47 acelsziv válasza:
17. Neked, aki anyádon kívül nőt sem ismersz itt nem sok hozzáfűznivalód lehet.
19/47 anonim válasza:
Nem azért hagynám ott mert fitymaszűkülete van, hanem azért, mert felnőtt ember létére nem kezeltette ki, jóvanazúgy neki.
Ugyanígy elítélem azokat a nőket is, akinek évek óta gombás fertőzése, folyása van, vagy azokat akiknek bármilyen olyan testi baja van amit ki lehet kezelni, de lusták, meg félnek orvoshoz menni.
Azért van az orvos, hogy ha végre időpontot kapunk hozzá, akkor elmondjuk neki a bajunkat.
A fitymaszűkület is egy ilyen dolog, az eset hatalmas százalékában egy egyszerű rutin műtét megoldja a bajt.
Bár ilyenkor sosem értettem, hogy amikor gyerek volt senkinek nem tűnt fel, hogy valami nem stimmel? Sem az anyukának, sem egy orvosnak...
20/47 anonim válasza:
Gumival biztonságos, furujázás meg most elmarad, viszont onnantól én vagyok nyeregben és úgy fog nyalni mint a kisangyal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!