Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csinálnátok, akkor ha az új párotokról kiderülne az első együttlét során, hogy nagyon súlyos fitymaszűkülete van, de tudja attól még használni a szerszámot?
Kiabranditana, hogy felnott ember letere nem fordult orvoshoz.
A szulei gondatlansagarol nem tehet.
Ez nem oke.
Nem kell műtét sem. magától helyrejöhet, csak sokat kell "húzogatni" olyan szinten, hogy bár kellemetlen legyen, de még ne fájjon. Naponta verd ki 2-3X legalább, illetve NAGYON ALAPOSAN mosd ki alatt minden nap, ha kell szedj valami gyulladáscsökkentőt, mert az tuti, hogy alatta durva dolgok vannak.
Ja és tapasztalatból mondom. Nekem anno volt ebben részem. Már mondhatni felnőtt voltam mire elmúlt. Nem kellett doki egyszerűen tisztán tartani és óvatosan "használni". Szexelni nyilván nem nagyon mertem volna vele, de ez a veszély akkoriban nem is fenyegetett különösképpen.
És vizelésnél is próbáld minél jobban hátrahúzni. Egy idő után menni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!