Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik nagyon sokáig nem ismerkedtek végül, hogyan vették rá magukat a társkeresésre?
Hogy ne mondhassa senki, hogy meg se próbáltam. Meg, hogy elmondhassam bárkinek bizonyíthatóan, hogy "nézd meg k...csög, ennyi nőből ennyi és itt a levelezés, nézd meg mit rontottam el és most okoskodjál, hogy itt az orrod előtt a bizonyíték"
Élő ismerkedésnél meg nem hordok magammal rejtett kamerát, hogy vissza tudjam játszani nekik.
Én egy betegség miatt alacsony önbizalommal rendelkeztem 32 éves koromig, 33 éves koromig szűz is voltam.
Amikor jobban lettem, célul tűztem ki magam elé hogy rendbehozom az életemet ezen a téren.
Internetről olvastam sokat "hogyan ismerkedjünk" témában, és elmentem egy PUA tanfolyamra is. Nem lett belőlem hatalmas PUA, de jó tippeket kaptam. Most nős vagyok, van gyerekem, és örőlök, hogy tettem ezirányú erőfeszítéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!