Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy nőnek abszolút nem jön be a férfi, de a személyiségét megismerte megszerette és emiatt megszépül a szemében?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 12:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
Létezik!! 3 hónapig chateltem egy férfival, nagyon megkedveltem, alig vártam, hogy beszéljek vele, találkozzunk. Emlékszem az első szexünk borzalmas volt, megláttam meztelen és nagyon nem tetszett. Elkönyveltem magamban, hogy ebből nem lesz semmi, viszont nem tudtam tőle elszakadni, ugyan úgy beszéltünk, szerveztünk találkozókat, és a 3.4. szex már fantasztikus volt, beindultam attól ahogy rám nézett.
2020. júl. 5. 12:51
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

#7: Én is reménykedtem, de egy ideje már komolyan rá vagyok kattanva a témára és sajnos az a tapasztalatom, hogy az ilyen "kezdetben nem jött be, de aztán mégis szimpatikus lett" párok esetében mindig valamilyen érdek húzódik meg a kapcsolat mögött.

Egyetlen olyan kapcsolatot mutass nekem, ahol a férfi nyer többet a kapcsolaton és mégis működik a kapcsolat és sokáig tart. Ilyen csak akkor létezik, ha a nő agyát elvakítja a rózsaszín köd.

2020. júl. 5. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

12 Jelen. 24 év óta

*Ilyen csak akkor létezik, ha a nő agyát elvakítja a rózsaszín köd.

Tévedsz.

2020. júl. 5. 13:03
 14/25 anonim ***** válasza:
9-nél is pont van:D
2020. júl. 5. 13:06
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Én ebben nem hiszek. Olyan volt, hogy valakin láttam, hogy tradicionálisan nem vonzó mégis vonzalmat éreztem iránta. Olyan nem volt még, hogy valaki kezdetektől taszít és mégis megtetszik.
2020. júl. 5. 13:12
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
Az asszexuális nők ilyenek. Nekik elég egy jó barát is. Testi vágyak nélkül csak himi-humi az egész!
2020. júl. 5. 13:13
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Én is hasonló helyzetben vagyok. Pasiként nem jött be a párom,de kedves, figyelmes,okos.Tizenéve együtt vagyunk. Viszont ami tény: a kapcsolatunk elején fergeteges volt a szex,majd pár év után -igaz,lelki problémák is felmerültek-,ugyanúgy visszaesett a vonzalmam Iránta mint korábban.
2020. júl. 5. 13:16
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
Nálam ez többször is előfordult, úgyhogy bizony létező dolog. És az ellenkezője is előfordult már, azaz hogy megundorodtam valakitől, amikor megismertem a személyiségét.
2020. júl. 5. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:

#4 "Ezért van annyi olyan történet is, hogy ugyanaz a nő, akinek folyamatosan fáj a feje és hetente menstruál közben belemegy kalandokba vagy szeretőt tart."

És mi van akkor, ha a szóbanforgó kapcsolatban nincsenek ilyen kifogások, hanem ténylegesen kimutatja az érzéseit, nem csak mondja, de érezhető is rajta, hogy vonzódik a férfihoz? Az üres szavaknak nincs jelentősége, de a lényeg gondolom az, hogy átlássunk rajtuk.

Maradjunk annyiban, hogy ha a nő egyik percről a másikra csak úgy indokolatlanul megváltoztatná a véleményét, az egyik pillanatban még elutasított, a másikban meg érthetetlenül azzal jön, hogy "kötődik hozzád", akkor az nem túl komolyan vehető szerintem sem.

Az is kérdéses, hogyan viselkedik veled, hogy viszonyul hozzád, miként mutatja ki az érzéseit. Önmagában annak nincs nagy jelentősége, hogy azt mondta kötődik hozzád...

2020. júl. 5. 13:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha "abszolút" "baromira" nem jöttél be neki, akkor tényleg kétséges lehet az egésznek a hitelessége....

Nem tudom hogy vagy vele, de ha nekem ilyent mondana valaki, hogy egyáltalán nem jöttem be neki, s visszataszító voltam, azt igazán sértőnek tartanám, nem állnék össze ilyennel. Azt még megérteném, ha ismerkedéskor valaki nincs oda értem, nem szeret belém első látásra.. De az ilyen negatív visszajelzések kiábrándítóak.

Volt már úgy, hogy beleszerettem a páromba, akit kezdetben visszautasítottam.. de azt nem állítom, hogy ne jött volna be már az elején...

2020. júl. 5. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!