Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy nőnek abszolút nem jön be a férfi, de a személyiségét megismerte megszerette és emiatt megszépül a szemében?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 12:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, létezik-e ilyen, egy próbát azért megér szerintem.

Én hasonlóan szerettem bele a barátomba, mondjuk ő iszonyat jóképű arcra, csak testre nem volt a legjobb. De a személyisége+arca megfogott, most már az ő testalkata lett az ideál számomra :D

2020. júl. 5. 13:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Akinek ilyen kapcsolatban van része, az is a párja fejéhez vágná, hogy abszolút nem találta vonzónak?

Ha ilyen kapcsolatban lennék, akkor nem akarnám megbántani a párom, nem csodálom, ha valaki elbizonytalanodik ilyen megjegyzések hallatán.

2020. júl. 5. 13:56
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Nőknél ilyen nincs, férfiaknál esélyesebb a dolog.
2020. júl. 5. 14:06
 24/25 anonim ***** válasza:
56%

megvan az a régi mondás hogy "szép tányérból nem lehet jól lakni?"

Ha valaki nem alkalmi kapcsolatot keres,az nem a külsőt fogja nézni hanem a belsőt elsősorban. Persze azért ne legyen olyan csúnya a pasi hogy kihívják a sintért ha kilép a lakásból.

2020. júl. 5. 14:21
 25/25 anonim ***** válasza:

"Olyan volt, hogy valakin láttam, hogy tradicionálisan nem vonzó mégis vonzalmat éreztem iránta. Olyan nem volt még, hogy valaki kezdetektől taszít és mégis megtetszik."

Nálam ugyanez, de egyszerűen nem is tudom jobban vagy máshogy megfogalmazni. Tudtam, hogy csúnya, hogy semmi vonzó nincs rajta mégis nagyon vonzott. Olyan még velem se volt, hogy úhh, de taszít aztán mégis akarom.

2020. júl. 5. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!