Abszolúte elmebeteg vagyok, ha bejön több "történelmi személyiség" is? 17/l
Helló mindenki! Nagy vonalakban vázolva az a helyzet, hogy ahogy a suliban törit tanulunk, vagy teljesen véletlenül valamilyen történelmi témájú film/könyv kerül a kezem ügyébe mindig van egy-két emberke, aki különösmód megtetszik... Na, a legtöbbjük mint ahogy az ilyesfajta plátói szerelmek esetében "normális" lenne elhalványulnak, és egy pár hét múlva, már egyáltalán nem tartom olyan "jó pasinak az illetőt", viszont a maradék 10%-ért még mindig majd megveszek, és maximálisan kívülről fújom az életrajzukat (legalább törin néha hasznomra válik :D). Igazából a probléma ott van, hogy a "mai fiúkhoz", úgy értem suliból, sportpályáról, stb. szinte egyáltalán nem vonzódok, még ha a külsejükre azt is mondom, hogy "Ok, ő helyes", de akkor egyből jön, hogy, de közel se olyan okos, elszánt, bátor, mint XY a történelem könyvből XD
Szerintetek ez kóros, vagy csak hormonháztartásom golyózott be? Más is volt már így?
Előre is köszönöm! :)
Kicsit flúgos vagy, az vitathatatlan, de az aranyosabb kategóriából!:)
Az fantáziád, a hormonaid játszanak veled, károdra nem válik; majd kinövöd.
A tudás meg megmarad.:)
1. Ennek mi köze a szexualitáshoz?
2. Olvastad a korhatárt?
Semennyire.
Teljesen normális.
Én is rokonszenvet éreztem "mindenhez értő", filozófus, újító zsenikkel.
Persze ilyenből nincs sok nő, ezért van rokonszenv férfiakhoz.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!