Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy szexuálisan nagyon vonzódtatok olyan emberhez, akit abszolút nem kedveltetek a személyisége miatt?
jah. kinézet + személyiség sem. De nem erőszakos, vagy lusta, egy nagyon jó ember, DENEEEM.
várom, hogy elmúljon, azzal pl., hogy jön egy jobb.
Igen volt már ilyen. Bár a pasi nagyon jóképű volt, de a személyisége nem nagyon jött be.
L
Igen, az egyetemen egy tanárom. Fiatal volt, 4 év volt csak köztünk, 1 félévig tartott szemit.
Én is bejöttem neki, és úgy próbált távol tartani magától, hogy folyton belémkötött, beszólt, bezzeg a végén, amikor egyik óra után odamentem kérdezni tőle valamit írtó zavarba jött, sőt akkor is, amikor órán kívül ráköszöntem.
Tény, hogy társadalmilag nagyon más pozicióból indultunk: én egy egyszerű családból jövök, ő meg igazi úrigyerek, a II. kerületben lakik 3 szintes házban..
Tudom, hogy nem akkora farok egyébként, mint amekkorának látszani akart, de így biztosabb volt, nem kockáztathatta a kapcsolatát (a nője nem nagy szám, de pénzes, mint ő is, szóval inkább érdekkapcsolatról van szó).
A sztori pikantériája, hogy amikor megismertem, akkor épp egy másik srác miatt szenvedtem. Az a fiú ugyan külsőre sosem fogott meg, viszont belsőre igen, de sajnos megváltozott, és szemét módon összetörte a szívem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!