Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Ti ha nem ereztek abszolút semmit a nő iránt, hogyan tudjáátok élvezni a szexet? Vmire csak feláll?
A vágy nem egyenlő a szerelemmel. Lehet hogy te szerelemből fekszel le csak valakivel vagy arra nedvesedsz, (bár ez utóbbit kétlem), de a pasiknak a látvány a lényeg amire feláll... ne mondd már h nem izgulsz be egy jó kemény farok, izmos test, segg láttán?
22(N)
hát nem a szerelemtől áll fel egy férfinek az biztos.
elég a vágy, szerintem még az sem igaz hogy a látvány kell, van amikor elég az is, hogy küzdeni kell érte, vagy valami miatt izgatja a fantáziáját, hogy megfektesse.
az utolsó válaszoló válaszára reagálva, engem pl. nem izgat egy jó segg vagy vastag izom, erre én nem izgulok, nekem több kell, hogy nedves legyen a bugyim 27 nő
Jé.. egy a másik fejével gondolkodó nő:D ne vedd fel csak meglepődtem:)
A női test az izgató, a feminin jegyek.. ennek semmi köze az érzelmekhez.
A szex élvezete számomra nem lesz több a nő iránti érzelem által.. bensőségesebb lesz egy aktus ha szeretem a partnerem, de hogy szenvedélyesebb nem leszek az érzelmek miatt az tutifix!
a) jobb, mint kiverni
b) bizonyos korban még egy szellőre is felállt :D
c) érzelem nélkül is bőven lehet szexelni, ez a dugás. érzelemmel dugni pedig szeretkezés.
d) részeg vagy
e) a.
Jah. 26F.
utolsó voltam
kicsit ittas, kapás nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!