Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nem adtok esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem adtok esélyt társkereső oldalakon, Tinderen a súlyfelesleggel rendelkező nőknek (10-15 kg plusz)?

Figyelt kérdés
Felesleges megpróbálnom ott az ismerkedést, a túlsúly miatt esélytelen? Elsősorban a 27-35 közöttiek válasza érdekel.
2020. júl. 1. 17:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj csajszi, én 160cm, 66kg vagyok. En is azt szoktam mondani, hogy 10kg plusz van rajtam, de elég sok pasinak bejön. Tinderről is sokakkal találkoztam és volt 2. randi is, személyesen bulikban is könnyen megy az ismerkedés.

Szerintem is attól függ, hogy hogyan oszlik el. Plusz, ami szerintem rettenetesen sokat dob a kinézeteden az az önbizalom.

2020. júl. 1. 18:25
 32/40 anonim ***** válasza:
17%
Kedves utolsó! Most azzal jössz hogy nőként, fiatalon tudsz ismerkedni egy szexuálisan túlfűtött világban? Nem semmi. Én meg férfi létemre a legapróbb részletet is fontosnak tartok egy nőn.
2020. júl. 1. 18:36
 33/40 anonim ***** válasza:
28%
Én utálom a kövéreket. Ugyanolyan igénytelenség, mintha nem tisztálkodna rendesen, tartana rendet stb. az ember. A betegekkel meg ne jöjjünk, a legtöbb kövér nem beteg, csak rohadt lusta.
2020. júl. 1. 18:43
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

32. Nem mondtam, hogy hány éves vagyok. Arra irányult a kérdés, hogy tinderen az ekkora túlsúly zavaró vagy sem.

Én nem tapasztalom.

Rengeteg fontosabb dolog van szerintem, mint az egyszerű külsőségek. Az ember teste úgyis változik, kilók mennek fel-le stb. Rengeteg pasi túllát ezen, hogy jaj, van rajta 10kg plusz. Fogalmad sincs, hogy fog kinézni az illető fél-egy év múlva, lehet lazán leadja azt a tizest vagy felszed még ennyit.

2020. júl. 1. 19:03
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy kövér, és én például emiatt tuti nem húználak balra.

Viszont egyéb külső tényezők is számítanak: milyen szép az arcod, jársz-e fodrászhoz, enyhe smink, öltözködés... ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt. 28/F

2020. júl. 1. 19:18
 36/40 anonim ***** válasza:
76%
Én 162/66 és ez heti négy kemény edzéssel és úgy hogy nem zabálok, nem nassolok. Koplalhatnék, hogy pár kiló még lejöjjön, de nem vagyok hajlandó kínozni magam azért, hogy valakinek megfeleljek. Vagy kellek így, vagy nem. Amúgy én már nem vagyok fiatal, a huszas éveiben 56 kiló voltam ugyanilyen életmóddal, de már elmúltam negyven, szültem is. Ez van. Nekem sem topmodell pasi kell, bár szeretem, ha annyit sportol, mint én, de nem zavar a pocak meg ilyenek. Próbáld meg, hátha találsz egy átlagos férfit akinek egy átlagos nő kell.
2020. júl. 1. 19:55
 37/40 anonim ***** válasza:
80%

Miért kell lepontozni, akik azt írják, náluk már nem férne bele? Joga van mindenkinek a véleményhez, a negatív válasz is ugyanolyan releváns.

Ráadásul a vékony nőket előszeretettel lecsontvázazzátok, lehordjátok őket mindennek, bezzeg ha a kövérekre mondanánk valamilyen jelzőt, egyből elszabadulna a pokol.

A kérdező hölgyön legalább 15, de szerintem inkább 20 kg felesleg van. Ez tény, kár ezzel vitatkozni. Az, hogy ez ki szerint szép s ki szerint nem, az már egyéni megítélés.

2020. júl. 2. 07:41
 38/40 anonim ***** válasza:
90%
#37 Mindenkinek joga van a véleményéhez, és ahhoz, hogy mi tetszik neki. De a 163/68-ra azt mondani, hogy 20 kiló felesleg van rajta nem vélemény, hanem tudatlanság. És sosem csontvázaznék le vékony nőket, ahogyan a kövérekre sem mondanék illetlen dolgokat. De az egészséges testsúly a kérdező számára minden orvosi adat szerint is kb 53-63 ra tehető, tehát a kérdezőnek 5 kilót kellene leadnia az egészséges testsúly eléréséig. Az, hogy nektek a vékony/sovány nők jönnek be egyéni preferencia, semmi baj vele, de azt hogy a kérdezőn van 20 kiló plusz általános igazságként megfogalmazni butaság és rosszindulat. Ennyi.
2020. júl. 2. 09:39
 39/40 anonim ***** válasza:
Más lesz itt a gond.
2020. júl. 2. 10:01
 40/40 anonim ***** válasza:
Simán jöhetnél.
2020. júl. 3. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!