Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem adtok esélyt társkereső oldalakon, Tinderen a súlyfelesleggel rendelkező nőknek (10-15 kg plusz)?
Figyelj csajszi, én 160cm, 66kg vagyok. En is azt szoktam mondani, hogy 10kg plusz van rajtam, de elég sok pasinak bejön. Tinderről is sokakkal találkoztam és volt 2. randi is, személyesen bulikban is könnyen megy az ismerkedés.
Szerintem is attól függ, hogy hogyan oszlik el. Plusz, ami szerintem rettenetesen sokat dob a kinézeteden az az önbizalom.
32. Nem mondtam, hogy hány éves vagyok. Arra irányult a kérdés, hogy tinderen az ekkora túlsúly zavaró vagy sem.
Én nem tapasztalom.
Rengeteg fontosabb dolog van szerintem, mint az egyszerű külsőségek. Az ember teste úgyis változik, kilók mennek fel-le stb. Rengeteg pasi túllát ezen, hogy jaj, van rajta 10kg plusz. Fogalmad sincs, hogy fog kinézni az illető fél-egy év múlva, lehet lazán leadja azt a tizest vagy felszed még ennyit.
Szerintem nem vagy kövér, és én például emiatt tuti nem húználak balra.
Viszont egyéb külső tényezők is számítanak: milyen szép az arcod, jársz-e fodrászhoz, enyhe smink, öltözködés... ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt. 28/F
Miért kell lepontozni, akik azt írják, náluk már nem férne bele? Joga van mindenkinek a véleményhez, a negatív válasz is ugyanolyan releváns.
Ráadásul a vékony nőket előszeretettel lecsontvázazzátok, lehordjátok őket mindennek, bezzeg ha a kövérekre mondanánk valamilyen jelzőt, egyből elszabadulna a pokol.
A kérdező hölgyön legalább 15, de szerintem inkább 20 kg felesleg van. Ez tény, kár ezzel vitatkozni. Az, hogy ez ki szerint szép s ki szerint nem, az már egyéni megítélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!