Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miértekre keresek vàlaszt. Ha vki ir net tarskeresön 2 nap mulva miert regisztral ki? Miért irnak 100 km ekröl mikor làtjàk a vàrost?
Felmentem megnezni a leveleim. Tegnap nem. Nem vagyok rajta minden nap mert amugy idegesit a sok paraszt. Igy neha raveszem magam van e normalis akivel lehet vmit kezdeni de alapbol nehezemre esik.
Làtom nem egy hanem több is, 2 napja irt es törölt felhasznàlo?
Ennek mi ertelme, hogy ir vkinek aztan 2 nap mulva törli magàt.
A màsik mikor lehetetlen szegleteiböl is irnak az orszagnak.minek irogatnak orszagosan? Minden vàrosba legyen egy nöje?es utazgat majd heti összejövetelekre? Csak mert sürü vagy plane spontan talalkozo az eleve kizàrt lenne.
A tatàk miert irogatnak huszonèveseknek? Kitettem hogy csaladi celok komoly kapcs erdekel stb erre ir még a 66 eves is. Ez is mi??
1. Mi a különleges abban, hogy valaki letörli magát? Nem kapott választ, biztosan sok ilyenben belefutott és pont akkor telt be nála a pohár.
2. Nem hallottál még távkapcsolatról? Nagyon sokan csinálják, ugyanis nincs garancia arra, hogy abban az utcában vagy városban találsz magadnak megfelelő társat, ahol élsz. Hozzáteszem, négy évvel ezelőtt szintén társkeresőn ismertem meg a párom és az első két évben távkapcsolatban éltünk, aztán összeköltöztünk és remekül működik a kapcsolatunk. Ilyen is van.
3. Amíg létezik társkereső, addig létezni fog az a jelenség, hogy az idősebb korosztály bepróbálkozik a fiatalnál. És sokszor be is jön.
Annyira komolytalanul tetted fel ezeket a kérdéseket, hogy feltételezem, nagyon friss vagy még ezen a téren és úgy általában az életben még sokat kell tapasztalnod. Arra ne számíts, hogy kiírsz magadról valamit és csak az igényeidnek megfelelő emberek fognak jelentkezni. Az élet már csak ilyen, de ha kellő intelligenciával szelektálsz, a társkeresőn is találhatsz magadnak megfelelő társat.
Nekem csak rosszat sejtetnek az ilyenek.
Azok akik ki be regisztralnak lehet van pàrjuk gyorsan felmennek 1-2 nap mig "halàsznak"aztan gyorsan kiregiznek.
Beszeltem par tavkaocsolatossal az elsö randi is màr eleve problemas nemhogy összejönni meg az alaovetö bizalom bennem ki sem alakulna.honnan tudjam hogy nem a csaladjahoz megy haza tölem? Meg sem tudom ismerni ugy, hogy majd hetente leutazik egy ora hossz sétàra.
A tatàktol meg ki akarna csalàdot meg komoly kaocsolatot egyaltlan? Nem Vajna Timikkel van tele a vilàg. Habar annyi esze neki is volt hogy gyereket esze àgàban sem volt vàllalni.
Nem reklámból, de próbáld ki a Tindert. Ott beállítod, hogy neked milyen korosztályt dobjon fel milyen távolságból, azok közül választhatsz. Ott csak azok írhatnak, akiket te is jobbra húztál, így az utolsó 2 probléma nem áll fent.
Ott is észnél kell lenni (kamuprofillal nyomulók, komolytalant keresők stb.), de más világ egy hagyományos keresőhöz képest és a választék és nagyságrendekkel nagyobb.
32F
Aki egyért utazik 100 km-eket az màsokért is...direkt tàvoliakra futnak gondolom nem ok nélkül.
Köszi a tippet 5#
7/7:
Nagyon tévedsz! Az, hogy valaki talál egy normális embert társkeresőn és úgy dönt, érdemes utaznia érte, az nem jelenti azt, hogy másokért is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!