Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miértekre keresek vàlaszt. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miértekre keresek vàlaszt. Ha vki ir net tarskeresön 2 nap mulva miert regisztral ki? Miért irnak 100 km ekröl mikor làtjàk a vàrost?

Figyelt kérdés

Felmentem megnezni a leveleim. Tegnap nem. Nem vagyok rajta minden nap mert amugy idegesit a sok paraszt. Igy neha raveszem magam van e normalis akivel lehet vmit kezdeni de alapbol nehezemre esik.

Làtom nem egy hanem több is, 2 napja irt es törölt felhasznàlo?

Ennek mi ertelme, hogy ir vkinek aztan 2 nap mulva törli magàt.

A màsik mikor lehetetlen szegleteiböl is irnak az orszagnak.minek irogatnak orszagosan? Minden vàrosba legyen egy nöje?es utazgat majd heti összejövetelekre? Csak mert sürü vagy plane spontan talalkozo az eleve kizàrt lenne.

A tatàk miert irogatnak huszonèveseknek? Kitettem hogy csaladi celok komoly kapcs erdekel stb erre ir még a 66 eves is. Ez is mi??

#társkeresö neten
2020. júl. 1. 07:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ha vki ir net tarskeresön 2 nap mulva miert regisztral ki?"

Lebukott az asszony előtt, hogy társkeresőzik.

Vagy egyszerűen kipróbálta, hogy milyen, de nem jött be neki ez a módszer.

"Miért irnak 100 km ekröl mikor làtjàk a vàrost?"

Van, aki csak dugni akar 1-2-szer.

De itt sem kell feltétlenül rosszra gondolni: van aki szerint működhet a távkapcsolat. Vagy van amúgy rokona/akárkije a te városodban és meg tudná oldani a találkozásokat.

2020. júl. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!