Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem adtok esélyt társkereső oldalakon, Tinderen a súlyfelesleggel rendelkező nőknek (10-15 kg plusz)?
Ez a 10-15 általában azt jelenti, hogy mínusz 20-25el is csinos maradnál.
Így nem lehet válaszolni, ha nem írod le, hogy milyen magassághoz hány kiló vagy.
Azért az eloszlás is számít szerintem. Mármint én is 163 cm vagyok és 63 kg, szóval nem sokkal "könnyebb" nálad, de minden szerénység nélkül állíthatom, hogy bomlanak utánam a pasik. Egyrészt, mert az arcom vékony, másrészt meg mert ez a túlsúly ez inkább fenéken-combon van, a hasam lapos, konkrétan kockáim vannak és simán szemmel megszámolhatod a bordáimat, pedig egyébként nem sportolok semmit. Ha hozzám hasonlóan szerencsés az alkatod, akkor senki meg nem mondja, hogy nem 50-55 kg körül vagy (engem mindig ennyinek tippelnek). Másrészt meg ha elég önbizalmad van és jól tudod "viselni" akkor azért elég sok pasinak bejön a "töltött galamb" kinézet.
Plusz Tinderen egy jól beállított fotó visz mindent. Szerintem ennyi felesleggel még simán lehet előnyös képet lőni magadról, ami még nem is csalás (pl hogy csak az arcod látszódik meg ilyesmi), és úgyis az alapján húznak jobbra-balra, meg úgyis ez alapján fognak rád írni más társkeresőkön is (a bemutatkozó szöveget 10ből 9 el se olvassa amúgy sem, szóval tökmindegy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!