Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem adtok esélyt társkereső oldalakon, Tinderen a súlyfelesleggel rendelkező nőknek (10-15 kg plusz)?
Figyelt kérdés
Felesleges megpróbálnom ott az ismerkedést, a túlsúly miatt esélytelen? Elsősorban a 27-35 közöttiek válasza érdekel.2020. júl. 1. 17:06
21/40 anonim válasza:
163/55 az már sovány??? 🤭😂😀 Oké, akkor én a sovány nőket szeretem.
22/40 A kérdező kommentje:
Nem pontozok senkit, mindenkinek joga van a véleményéhez, legyen az pozitív vagy negatív.
2020. júl. 1. 17:58
23/40 anonim válasza:
#20-nak igaza van, ez sem mindegy hogy oszlik el rajtad a súly.
24/40 anonim válasza:
Nem. Ha már tisztességesen sportolok, legalább ennyi igényem lehessen.
25/40 anonim válasza:
19-es. Azért mert te frusztrált vagy a külsőd végett, ne nyugtasd azzal magad hogy pl. nekem sörhasam van. Azért írtam le a 46-48kg-ot, mert nekem ilyenek voltak. Abba igazat adok, hogy ilyen nőkből nagyon kevés van! Meg aztán irigylésre méltó a megjelenésük.
26/40 anonim válasza:
Persze,hogy van eselyed nem ezen mulik... mikor megismertem a baratomat en is tobb voltam 7-8 kiloval,mint most (akkor 176 centi es 72 kilo voltam, mondhatni volt (van) fenekem es combom) viszont neki mindig gyonyoru voltam es amennyire izgultam az elso talalkozas elott emiatt, igazabol rogton belem szeretett, szoval tokre nem ezen mulik:) ne gorcsolj ra! Tapasztalatbol mondom:))
27/40 anonim válasza:
28/40 anonim válasza:
25: Mi az irígylésre méltó bennük? A zörgő bordák, vagy a szívószál combok? (férfiként kérdem). Lehet, hogy ez a fétised, de attól még nem egészséges. Kivéve ha 152 centihez van olyan súlya.
30/40 anonim válasza:
Nem felesleges, de mivel te is az überpasikra pályázol, nem árt tudni, hogy náluk valóban jól kell kinézni, mivel ők egyedül azok, akik férfiként is válogathatnak. Ettől függetlenül kifoghatsz ilyen férfit egy-egy menetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!