Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért van arany életük?
12 Azert szerencsere egy ember mindig van, aki segit, akar neni, akar fiatal no, akar bacsi... A metron is felall valaki elobb-utobb, nekem ezert is volt fura ez a perspektivas dolog, bar oszinten szolva nem szoktam ilyen felmereseket vegezni, hogy ferfi adta-e at terhes nonek a helyet, vagy no adta at oreg neninek, vagy ferfi oreg bacsinak.... :D Minden helyzetben latok legalabb egy embert segiteni, legyen az szeteso szatyor, vak ember, stb.
Mondjuk a “nem adom at neki a helyet mert mastol terhes” indok helyett en realisabbnak latom, hogy esetleg faradt, neki is faja a laba, 12 oras muszakbol tart haza... Masok meg siman bunkok, leszarjak, csak ulni akarnak es kesz :D (Nyilvan nem mindenki tart epp a 12 oras muszakbol haza egy metrokocsin.)
“ bármilyen problémája van azt oldja meg maga.”
Ki másnak kéne megoldani? Álomvilágban élsz. Még a legközelebbi családtagjaidtól és barátaidtól (ha vannak) sem várhatod el, hogy pátyolgassanak a problémáiddal. Saját magáért felelős mindenki. ha azt gondolod, hogy elvárhatod, hogy mások segítsenek rajtad, akkor tévedsz.
Nah utolsó, ezt úgy ahogy van tessék kitenni tinderre, meg a nőklakpacafffféra is, mert én úgy látom: férfi legyen férfi, legyen háza/lakása új autója, sok pénze, szeresse a házimunkát, valósítsa meg a nő álmait, és a többi blablabla.
Egyetértek veled, csak az a baj, h kettős mérce van, mert még rám ez igaz, a nőkre nem biztos.
Az aranyelet azt jelenti, hogy egy not azert meg fognak dugni, es a cel erdekeben kap egy kis hulyitest. Atlag kiehezett ferfi szexel kenyszerbol olyan novel is, aki nem az esete.
A no meg akar tarsat akar, az esetek nagyobb reszeben, akar szexet, inkabb egyedul vergodik, de nem bir belemenni olyannal, aki nem kene neki.
La dolce vita.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!