Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki a nagyobb nőgyűlölő a kettő közül?
Adonisz Ádám: Ryan Gosling külsejű menő srác, mindig nagyon népszerű a nők körében, de férfitársaságban olyan lekezelően beszél róluk, amire mindenki felszisszen. Ilyen mondatok hagyják el a száját:
"A feje nem szép. Maximum hátulról pakolnám meg szopatnám... sötétben... nagyon sötétben. Az olyanoknak való, mint a Laci, neki talán van esélye nála.
Nyilvánosan megszégyenít lányokat, ment oda hozzá a dohányzóból a lány: "Ne adj puszit, bűzlik a szád. Mondtam, hogy használj tictacot, nem tanulsz soha." - "Most miért kell így bunkózni?" "Ha bunkóztam volna azt mondtam volna, hogy fogazol, de nem akartalak megszégyeníteni a barátaim előtt, hátha valakinek még jó leszel." majd a lány sírva fakadt és elszaladt.
"Meghúznám, de mindig a pufi barátnőjével van, össze vannak nőve. Ha a Geri vállalná a harci feladatot, úgyis szeret dömperekkel játszani, hogy leválasztja róla, ha kell pajszerral, akkor rámennék a kis vöröskére. Olyan szép szája van, megtanítanám, hogyan kell segglyukat nyalni.
Apropó, s...gglyuk... Múltkor volt fix barátnője majdnem fél évig. Kolléga viccelődött vele, hogy "lassan kezdesz papuccsá válni, te mész a csaj elé..." épp odaért a csaja "Ez elé a tündér elé bármikor bárhova. Kinyalja a s...gem. Szó szerint... Megissza a pisimet és még azt is engedi, hogy más lányokat húzogassak, tudja hogy őt szeretem."
A lány szégyellte magát "Most miért kell kiteregetni a magánéletünket? Hogy lehetsz ilyen bunkó? Örülnél, ha én is kiteregetném?" "Na gyerünk, mondj rólam valami terhelőt..." "Ezek után már... Nem tudok..." "Na látod, tökéletes vagyok." (mindenki röhögött, még a csaj is elmosolyodott) "Ha a barátaid bárkinek elárulják..." "Nem fogják... olyanokat tudnak rólam, amit még az Interpol sem..."
Incel Vince: Külsőre soha nem tetszett egyetlen nőnek sem és ezen az sem változtatott, hogy sportos lett a teste és stabil egzisztenciát épített. Utóbbira is maximum érdekből jöttek volna. Kb. 20-as évei elejéig nagyon kedves, aranyos, udvarias és tisztelettudó volt a lányokkal, volt sok lány barátja, de egyik sem akart tőle többet. Akkor kezdett el egyre depressziósabb lenni, emiatt elzárkózni a külvilágtól és felvenni egy elhatárolódó (nem bunkó) stílust a lányokkal szemben, mert nem bírna elviselni több lelki fájdalmat.
Nem tud olyat mondani, amiért ne bántást kapna még egy névtelen oldalon sem. Csak arra vágyna, hogy őszintén szeresse valaki őszinte érzelmekkel. Úgy vádaskodik mindenki vele szemben, hogy nem is ismeri. Mintha egy kalapból húzogatnák elő az előítéleteket és azzal szórnák.
#9: Tévedsz. Leírom a 4 kategóriát.
1. Olyan lány, akinél annyira szempont a jó külső, hogy egyből ágybabújik az ilyen férfiakkal, bármit elnéz nekik, értelemszerűen a kevésbé előnyös külsejű férfiakra rá se néz.
Hátrányok: Idővel, ahogy öregszik belőle lesz a 3. csoport.
2. Olyan lány, akinél a külső az első beugró, de számít a belső is. A kettő közül egyikkel se jönne össze, maximum egy sármos úriemberrel.
Hátrányok: Vénlányság macskákkal, szexturizmus.
3. Olyan lány, aki bizonyos vagyoni szint és státusz esetén hajlandó lejjebb adni a külső terén támasztott igényeket, hiszen komoly kapcsolatban gondolkodik, ugyanakkor van annyi reális önértékelése és emberismerete, hogy a jó pasikért annyi nő epekedik, hogy komoly kapcsolatra megbízhatatlanok, így nem vár a csodára, beéri az átlagnál jobb jó partikkal, ha nincs is őrületes vonzalom és felhőtlen szerelem.
Hátrányok: Akár 40-50 évesen is bármikor lecserél egy jobb partira, illetve esélyes, hogy megcsal majd olyannal, akit szexuálisan vonzónak tart, továbbá minden alkalmat megragad, hogy nemet mondjon a szexre és teljesen leépítse a szex iránti vágyad, hiszen kiváló lakóTÁRS vagy számára és esetleg még a gyerekei apja is, de annyira tart szexinek és vonzónak, mint a vibrátorát, csak utóbbival kevesebb a macera.
4. Olyan lány, akinek bárki jó, csak szeresse, a fogatlan segédmunkással is összeáll.
Hátrányok: Túl korán elkelnek és általában válogatott féreg emberek martalékai lesznek.
#19: De azt ugye remélem a nagy önérzetfelhőtől elborított lila ködben még elfogadod, hogy ezzel egészen addig nem fogsz szomorúságot csalni az ilyen emberek arcára, amíg a Zsuzsika meg a Kittike elmegy vele szexelni. Sőt, lehet, hogy pont még tovább növeled vele az egóját, mert látja valamelyik lány a jelenetet és egyből kap az alkalmon, hogy megvigasztalja szegény srácot.
Az egyetlen, amivel sebet tudnál ejteni az egóján, ha nyilvánosan nyalnád-falnád Incel Vincét azután, hogy őt szintén nyilvánosan elutasítottad. De ezt sosem fogod megtenni, így neki addig jutsz el gondolati síkon, hogy "Látod... néha még engem is elutasítanak. Vigasztalhatatlan vagyok. Ja, mégsem. Ma este lesz, aki megvigasztal. Ökölpacsi."
Egyik típussal sem hozott össze az élet személyesen, de mindkettőnek pszichológust javasolok. Komoly problémáik vannak, amiért képtelenek az alap emberi viselkedésre, érzelmekre, kommunikációra.
Hogy melyik a nagyobb nőgyűlölő? Valószínűleg helyzetfüggő is. Incel Vince nőgyülöletéről igazán sokat nem tudtunk meg, meg úgy róla sem. Csak hogy a külvilág milyen. Annyit tudunk róla, hogy depressziós és autisztikus jeleket is mutat.
#23 Kérdező, szerencsére nőként egyik kategóriádba sem tudtam besorolni magamat... :))
Szegény Incel Vince, mindjárt elsírom magam. Vincénk az a nyomorék kretén, aki okádék stílusban beszél minden nővel, persze csak itt, mert a valóságban nem mer hozzájuk szólni. Naponta több ilyen incel kérdést kiír, eleinte még normális, aztán ha nem értenek vele egyet a válaszolók, bepöccen, és kijön a valódi énje. Undorító egy alak, és csodálkozik, hogy nincs nője.
Hogy válaszoljak is, mindkettő egy szánalmas nyomorék, ugyanakkor Ádám nem utálja a nőket, csak kihasználja őket (amitől mondjuk ő sem lesz szimpatikus). Innentől kezdve Vincénk a nagyobb nőgyűlölő, mert szegényke kihasználni se tudja őket, ezért utálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!