Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ki a nagyobb nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki a nagyobb nőgyűlölő a kettő közül?

Figyelt kérdés

Adonisz Ádám: Ryan Gosling külsejű menő srác, mindig nagyon népszerű a nők körében, de férfitársaságban olyan lekezelően beszél róluk, amire mindenki felszisszen. Ilyen mondatok hagyják el a száját:

"A feje nem szép. Maximum hátulról pakolnám meg szopatnám... sötétben... nagyon sötétben. Az olyanoknak való, mint a Laci, neki talán van esélye nála.

Nyilvánosan megszégyenít lányokat, ment oda hozzá a dohányzóból a lány: "Ne adj puszit, bűzlik a szád. Mondtam, hogy használj tictacot, nem tanulsz soha." - "Most miért kell így bunkózni?" "Ha bunkóztam volna azt mondtam volna, hogy fogazol, de nem akartalak megszégyeníteni a barátaim előtt, hátha valakinek még jó leszel." majd a lány sírva fakadt és elszaladt.

"Meghúznám, de mindig a pufi barátnőjével van, össze vannak nőve. Ha a Geri vállalná a harci feladatot, úgyis szeret dömperekkel játszani, hogy leválasztja róla, ha kell pajszerral, akkor rámennék a kis vöröskére. Olyan szép szája van, megtanítanám, hogyan kell segglyukat nyalni.

Apropó, s...gglyuk... Múltkor volt fix barátnője majdnem fél évig. Kolléga viccelődött vele, hogy "lassan kezdesz papuccsá válni, te mész a csaj elé..." épp odaért a csaja "Ez elé a tündér elé bármikor bárhova. Kinyalja a s...gem. Szó szerint... Megissza a pisimet és még azt is engedi, hogy más lányokat húzogassak, tudja hogy őt szeretem."

A lány szégyellte magát "Most miért kell kiteregetni a magánéletünket? Hogy lehetsz ilyen bunkó? Örülnél, ha én is kiteregetném?" "Na gyerünk, mondj rólam valami terhelőt..." "Ezek után már... Nem tudok..." "Na látod, tökéletes vagyok." (mindenki röhögött, még a csaj is elmosolyodott) "Ha a barátaid bárkinek elárulják..." "Nem fogják... olyanokat tudnak rólam, amit még az Interpol sem..."

Incel Vince: Külsőre soha nem tetszett egyetlen nőnek sem és ezen az sem változtatott, hogy sportos lett a teste és stabil egzisztenciát épített. Utóbbira is maximum érdekből jöttek volna. Kb. 20-as évei elejéig nagyon kedves, aranyos, udvarias és tisztelettudó volt a lányokkal, volt sok lány barátja, de egyik sem akart tőle többet. Akkor kezdett el egyre depressziósabb lenni, emiatt elzárkózni a külvilágtól és felvenni egy elhatárolódó (nem bunkó) stílust a lányokkal szemben, mert nem bírna elviselni több lelki fájdalmat.

Nem tud olyat mondani, amiért ne bántást kapna még egy névtelen oldalon sem. Csak arra vágyna, hogy őszintén szeresse valaki őszinte érzelmekkel. Úgy vádaskodik mindenki vele szemben, hogy nem is ismeri. Mintha egy kalapból húzogatnák elő az előítéleteket és azzal szórnák.

2020. jún. 30. 14:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
#10 akkor várjuk.
2020. jún. 30. 15:00
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
Van, akkor írj már légyszíves, mert én eddig azt tapasztaltam saját bőrömön, hogy nincs.
2020. jún. 30. 15:02
 13/30 anonim ***** válasza:
11 Már öregecske legénnyé vált az illető:D Úgy hogy várhatod, csak felesleges, mert ez már élete végéig ott marad az asszony szoknyája mellett, még kirobbantani se igen lehet, amikor az asszony akarja:XD
2020. jún. 30. 15:03
 14/30 anonim ***** válasza:
26%
12 Pedig van:D
2020. jún. 30. 15:03
 15/30 anonim ***** válasza:
64%
Mindennek oka van. Annak is, hogy Incel Vinét mindenki elutasítja. És itt most nem a külsőre gondolok. Ezek az incelek az élet többi területén is ugyanolyan balfékek.
2020. jún. 30. 15:05
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
"Pedig van:D" Aha, de írni egyet sem tudsz!
2020. jún. 30. 15:06
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
16 Hát mit írjak? személyi számát, lakcímét? Mit óhajtasz? :DD
2020. jún. 30. 15:12
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
Annak, csak és kizárólag a külső az oka, hogy Incel Vincét mindenki visszautasítja, kész, pont. A többi mellébeszélés.
2020. jún. 30. 15:15
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem mindkettő típus undorító.

Teljesen mindegy, hogy néz ki az illető, ha egy nőgyűlölő, utolsó aljadék paraszt, vagy egy megkeseredett, kisebbségi komplexusait kompenzálni próbáló, bunkó emberi hulladék, akkor még havernak se kéne, nem hogy kapcsolatra.

És mielőtt jönnétek a szokásos szöveggel, hogy “ha előtted állna, és úgy nézne ki, mint Rájengoszling, akkor biztos elolvadnál tőle”, elmondanám, hogy sajnos a környezetemben is vannak ilyenek bőven, utasítottam is vissza, sőt pofoztam is már fel ilyeneket, egyszerűen annyira taszítanak, hogy még szexre se kellenének.

2020. jún. 30. 15:19
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Mind a kettő egy utolsó szardarab, akit el kéne küldeni minimum 10 évre egy szibériai gulágba, a kérdezőt viszont minimum 15 évre.
2020. jún. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!