Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg elítélendő, ha valaki lassan szeretne haladni? 21L
Tényleg az első randikon "illik" szexelni? Ez számomra elképzelhetetlen akkor is ha előtte sokat beszélgettem valakivel online.
Még szűz vagyok és saját tempómban 1-2 hónap rendszeres találka után állnék kész az első csókra. Néhányan itt pszichológust javasoltak. Tényleg indokolt lenne?
Ez egy paradoxon vagy valamilyen szintű ellentmondás. Merthogy ha valakivel találkozok és nem jön be akkor nincs csók, mindenki megy tovább. De ha már volt mondjuk kettő vagy három randi is, akkor az azért volt, mert bejövünk egymásnak, van vonzalom és csókolózunk, valamivel utána meg szexelünk. Szűznél nyilván kicsit több idő kell. Ez így van rendjén. Ebből kifolyólag nem értem a fent leírt opciót, hogy találkozunk 20-szor, szóval elvileg nagyon akarjuk egymást és két hónap 21. találkozóján van az első csók. Nem mondom, hogy első vagy második randin már dugni kell, de ha szimpátia van akkor normál esetben ennyi után már csók lesz úgyis. Nekem volt olyan első randim aminek a vége felé olyan volt a levegő és a hangulat, hogy ott nem volt mit agyalni azon, hogy legyen csók vagy ne. Azonnal kellett.
Szűzként szerintem normális, hogy nagyon intim dolognak tartod még a csókot is. De ez valószínűleg el fog múlni. Most még ilyen a megítélés, de ahogy szépen belemész majd az intimitás zegzugos részeibe nem így fogod ezt látni. Szinte biztos vagyok ebben. Láttam én az évek során nagyon kis szende szűz lányokat, húsz éves korukig érintetlenek voltak, aztán amikor túlestek néhány dolgon nem lehetett rájuk ismerni.
"2-3 év szerintem elég a házasságig, nem tervezek együttélést, de ha mégis lenne, akkor csak szexuális kapcsolat nélkül."
Értem. Szóval pörögjenek csak a randik 2 naponta, amit figyelembe véve a régimódiságot, álljon, tervezzen a férfi 2-3 évig. Ehhez jön az együttélés, ha játszik, ami gondolom az elképzelések alapján büdzsét tekintve szintén a férfi álljon.
Innentől már csak azt szeretném tudni, hogy ezek után bármit, bármikor megteszel-e vigyorogva a hapinak vagy legalább feleségként szexelnél-e bármikor az uradnak kedve szottyan?
Esetleg még annyi, hogy tudod-e mire mondják, hogy szűzqrva? Csak mert egy db p*ináért itt elég sok mindent vársz....
Pszichológus, vagy érd be bárkivel.
Előző barátnőmnél 6 hónap után lett szex, teljesen türelmesen kivártam, már mindenki hülyének nézett, nekem végülis jó volt így... De hogy 2-3 évig várjon az ember....
Élvezetből kell csinálni nem kényszerből viszont te nem fogod élvezni 10 év múlva se,ezért kell a pszichológus,mert a férfi nem fadarabot akar,egy egészséges nőnek meg nem hat hónap egy csók,nem 10 év a szex, mint egy foghúzás..
70F
Nem kell ide pszichológus, itt már mindenki az első randin kefélne... Második meg már nem lenne, mert mással próbálkoznának...
Én is ugyanúgy gondolkodok, mint a kérdező. Ha szeretek egy lányt akkor képes vagyok rá várni. Ennyi.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!