Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság tényleg elítélendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg elítélendő, ha valaki lassan szeretne haladni? 21L

Figyelt kérdés

Tényleg az első randikon "illik" szexelni? Ez számomra elképzelhetetlen akkor is ha előtte sokat beszélgettem valakivel online.

Még szűz vagyok és saját tempómban 1-2 hónap rendszeres találka után állnék kész az első csókra. Néhányan itt pszichológust javasoltak. Tényleg indokolt lenne?

2020. jún. 29. 18:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
70%

1-2 hónap után első csók??

Súgom halkan hogy pár nap után a pasi lelép.

Akkor évek múlva szex?

Nem találsz olyan egészséges férfit aki ennyit várna rád. Nyilván nem első második randin szex de nem is évek múlva.

Valamit tényleg értékelj át.

2020. jún. 29. 18:44
 2/36 anonim ***** válasza:
67%

Az 1-2 hónap tényleg sok, 2020 van itt mindenki kefél már a 2. randin.

Amúgy meg értékelendő és becsülendő az olyan csaj mint, Te csak legyen olyan pasi aki ezt ki tudja várni

2020. jún. 29. 18:49
 3/36 anonim ***** válasza:
92%
Az ,hogy most igy gondolod nem olyan nagy baj, ha szimpik lesztek egymásnak, hidd el ,hogy sokkal gyorsabban fognak történni a dolgok mint most gondolod
2020. jún. 29. 18:51
 4/36 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy elítélendő, biztos vagyok benne, hogy több olyan srác is van aki képes lenne várni. Volt olyan barátnőm akivel 1 évig csak csókig jutottunk, mégsem hagytam ott. Értem én, hogy egy párkapcsolat szerves része a szexualitás de ki lehet bírni. A legutóbbi kérdésnél is úgy kezeltétek a férfiakat mintha csak a szex miatt maradnának valakivel.
2020. jún. 29. 18:52
 5/36 anonim ***** válasza:
66%
Nem, jol teszed! Világ ki van fordulva magából. Azért mert neked így jó, az nem beteges dolog és nem rossz. Magadra hallgass, ne a tömegre. Tömeg csak a sorba akár beallni. Tudod akik így csinálják meg ezt képviselik amit te szia hoztál, meg még megannyi dolog van ezen kívül. Tudod te is... Az csupán egy dolog. Tudatosnak lenni nehéz, ezért jön képbe : Szellemifogyatekosnak, ostobanak lenni mindig biztonsagosabb. Magyarul ha mész a nyáj után nem esik bantodasod. Ezt csinálják 95%-ban.
2020. jún. 29. 18:53
 6/36 anonim ***** válasza:
71%
Te sosem leszel boldog egy olyan pasival, aki első randin meg akarna fektetni, ezért nem is baj, ha nem változol. Sőt! 😊 Mi is lassan haladtunk, bár az első randin csókolóztunk, de 6 éve ismertük egymást. Mindketten úgy tartottuk helyesnek, ha az esküvőig várunk, így csak aznap éjjel szexeltünk. Ugyanannyira így akarta a férjem is, ahogyan én és prűdek sem vagyunk, kifejezetten izgalmas a szexuális életünk 18 év és 4 gyerek után is. Csak erősebb volt az értékrend, mint a testi vágyaink. 😊
2020. jún. 29. 18:56
 7/36 anonim ***** válasza:
59%
Nem, ez abszolút rendben van, ez lenne a normális. Az, hogy sokan a szexre utaznak, azok keressenek maguknak prostit, te ne prostituálódj nekik. Én is szűz vagyok és így gondolom (ha nem lennék az, akkor is így gondolnám). Lehet röhögni meg lepontozni. 30F
2020. jún. 29. 18:57
 8/36 anonim ***** válasza:
65%
Oké a folyamatos haladás de 1-2 honap után csók? Szexxel mennyit varnal, 10 évet?
2020. jún. 29. 19:02
 9/36 anonim ***** válasza:
91%

Nem azert javasoltak pszichologust, hanem mert multkor meg 4-6 honap volt az, amit a csokig akarsz varni.

Amugy az 1-2 honap is sok, bar ha egy heten egyszer talalkoztok csak, akkor talan az egy honap nem veszes.

2020. jún. 29. 19:03
 10/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Lehet azért várnék ennyit a csókkal, mert még sosem csókolóztam, túl intim dolognak tartom. Szexszel eljegyzésig vagy házasságig várnék, ezt még nem döntöttem el.

2020. jún. 29. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!