Szerintetek mennyire elitélendő az manapság ha valaki iszlamofób?
"Én eléggé iszlám ellenes vagyok,viszont ennek ellenére liberálisnak tartom magam "
Hát tekintve hogy az iszlám erősen antiszemita, diktatórikus, nő ellenes, emberi jog ellenes igy pont ez a normális hogy liberálisként elveted ezt a 21. századi fasizmust. Én őszintén szólva azt nem értem hogy egy feminista vagy jogvédő hogy lehet iszlám barát.
3# Zárójelben: én egyébként nem gondolom, hogy a liberális jogvédők őszintén iszlámbarátok lennének. Ez csak afféle divatlázadás az állítólagos férfi elnyomás ellen - teszik mindezt egy olyan világban, ahol a két nem közti elnyomás kb annyiban fejeződik ki, hogy pár százalékkal többet keresnek a férfiak átlagosan 🤦 Agymenés
A kérdezővel egyetértek
Teljesen egyetértek. Amíg a homoszexualitás szexuális része otthon marad, engem nem zavar, ha más módon kifejeződik, ahogy a templomoktól sem leszek feszült, vagy ideges, és egy papot, vagy apácát sem akarok összeverni, mert azt gondolom, hogy az ő dolga.
Ez az első, amiben közös állásponton vagyunk, Rudi. :D
"vasárnaponként összegyűlhetnek beszélgetni a képzeletbeli barátjukkal"
Tökéletesen hozod azt a szintet amit számonkérsz.A képzeletbelibarátozás és a mesekönyvezés (amik a másik hitének rendületlen részei) brilliáns érveivel érvelő ateista ember nálam kb a jehovák szintjére süllyed (sokuk amúgy is ott van).
(nem, nem vagyok vallásos, keresztény meg főleg nem)
Molyember, kikérem magamnak, hogy bármiben közös állásponton legyek.
Az, hogy te hánysz a keresztényektől, én meg hányok a buzeránsoktól, az még nem közös álláspont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!