Szerintetek mennyire elitélendő az manapság ha valaki iszlamofób?
Nézd, nem is értem, hogy miért kellene kedvelnem valamit, ami a frászt hozza rám. És nem, nem a terrorizmus miatt. Ha valamit szívből gyűlölök, az a fanatizmus. Bármilyen formában nyilvánul meg.
Ha egy vallás nem fakultatív világnézetként van jelen, hanem beleszól a napi életedbe, annak minden percébe, a konyhától a hálószobáig, a társadalmi életedtől az öltözködésedig, az nekem abszurd, és félelmetes. Legalábbis, most, a 21. században.
Egy muszlim minden pillanatát alárendeli a vallásának. Fontosabb neki, mint a gyereke, a családja, mint ő maga. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális.
A vicces az, hogyha valaki kicsit foglalkozik a történelemmel, rájön, hogy most rosszabb a helyzet, mint a középkorban.
Érdemes meghallgatni ezt a vitát, itt egy arab származású filozófus beszél az iszlám veszélyeiről.
"Érdemes meghallgatni ezt a vitát, itt egy arab származású filozófus beszél az iszlám veszélyeiről."
Ő nem filozófus hanem egy vallásgyűlölő kommunista aki az iszlámellenes közhangulatot meglovagolva akar népszerű lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!