Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg elítélendő, ha valaki lassan szeretne haladni? 21L
Tényleg az első randikon "illik" szexelni? Ez számomra elképzelhetetlen akkor is ha előtte sokat beszélgettem valakivel online.
Még szűz vagyok és saját tempómban 1-2 hónap rendszeres találka után állnék kész az első csókra. Néhányan itt pszichológust javasoltak. Tényleg indokolt lenne?
Én megértem a lassan haladást is, de...
Én is lány vagyok és én is szerettem volna várni. Első randin nem volt csók, a másodikon viszont igen. (2 hétig chateltünk előtte, szóval nem a randin beszéltünk először)
A csókkal teljesen felesleges hónapokat várni, találhatsz pasit akinek hasonló az értékrendje szex terén, de lehet, hogy a csók miatt hamarabb hagy ott, mert nem érti hogy ezen mit kell annyit húzni, lehet azt érezné, hogy nem is érdeklődsz iránta. Kijelentheted az elején, hogy te lassan szeretnél haladni és ebbe ez is beletartozik, akkor lehet hogy megértik, vagy egyből le is lépnek.
Várj pár randit persze, nem kell elsietni, de kár ilyen időtartamokat előre kitűzni.
Szex terén meg azon gondolkozz el, hogy tényleg az a fontos, hogy házasságig ne legyen senki, vagy csak azért várnál, mert izgulsz, hogy csak szexre kellettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!