Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrányt jelent nektek, ha tudomást szereztek róla, hogy a lány diplomája dacára teljesen más területen dolgozik?
Akit ez érdekel, az teljesen hülye.
Dolgozik? Igen. Megél belőle? Igen. (bár ez a kérdésből speciel nem derült ki :D) Innentől kezdve, ha nem prosti, zsebtolvaj vagy drogdíler a "foglalkozása" és jól kijövünk (ami a lényeg egyébként), akkor nincs ezzel semmi probléma.
Ameddig van rá kereslet, addig nem felesleges, ha nem lesz, akkor minden további nélkül dolgoznék újra gazdasági területen. Olyan szempontból egyetértek veled, hogy ez amolyan luxuskiadás, amire akkor éri meg csak költeni, ha valóban megvan a rávaló. Azt én is nevetségesnek tartom, mikor valakinek ez a legfontosabb dolog, még akkor is, ha egyébként a számlái kifizetéséhez vagy a hónap végi étkezéshez kölcsön kell kérnie. Egyébként igen sokféle körből jönnek hozzám a vendégek: ismertebb embertől kezdve a rezidens orvosig, nem kizárólag az átlagember által cicababának titulált réteg.
Nem kizárólag ez érdekel, számtalan dolog tartozik az érdeklődési körömbe. Nemcsak szépségápolási témában lehet velem beszélgetni, azt sem bánom, ha nem a munkámról beszélünk. Jobban megélek belőle, mint a banki munkámból éltem, naponta átlagosan 4-5 ember jön hozzám, egy szett kb. 2-3 óra alatt készül el (nagyban függ attól, hogy pontosan milyenről van szó).
Fú, de hülye vagy. Azt akartam érzékeltetni, hogyha nem erkölcsileg kifogásolható dologból származik a pénze, akkor nem érdekel mi a munkája.
De bazdmeg képtelen vagy felfogni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!