Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú szép barátnőt akar. Így a hozzám hasonló csúnya lányoknak hogy lesz barátjuk?
Persze jelentsétek nyugodtan, ha valami nem úgy van leírva ahogy elképzelitek, akkor már kamu, troll stb
Nem egy lány van, aki boldog lenne és örülne, ha egy átlagos fiú észrevenné, nagyon rossz érzés, hogy pattintják őket, mert neki a szépséges lány tetszik, akiért mindenki oda van.
Így az átlagon aluli lányok könnyen oda is adják magukat és rászállnak a fiúra, csakhogy legyen valakijük, mert lánykörökben kinézik, akinek nincs pasija. Húsz fölött egyenesen selejt az a lány, akinek nem volt fiúja.
Mi lenne, ha mondjuk rákérdeznél, hogy miért jelentettük a kérdést? Nem azért, mert szerintünk nincs ilyen, hanem azért, mert a fogalmazásodba a srácokra jellemző mondatokat durrogtattad. Aztán, nem reagáltál ténylegesen, csak veszekedni akartál.
Pl.:
"Húsz fölött egyenesen selejt az a lány, akinek nem volt fiúja."
Volt már jó pár kérdés. A legtöbb férfinak ez nem volt gond. Ebből látszik, hogy troll vagy.
Lány körökben fura? Miért, lányokkal akarsz randizni? :D
A szomszédok? A szomszédok teljesen tojnak rád.
Tényleg nem értem, hogy az ilyen kamu kérdéseknek mi értelme.
Értem én. Fájdalmas ez a trollság. És tádám, pont alattad van egy 20 éveses kérdés és egy férfi sem problémázik.
Tényleg érdekel: Az ilyen kamuknak mi értelme? Akár privátban is megírhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!