Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok, Ti kezdenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, Ti kezdenétek arab, afrikai migráns férfivel kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy sok nő számára egzotikusnak számítanak, de viszont annyira más kultúra, hogy elég könnyen bajotok eshetne, mint pl. ennek a17 éves svéd lánynak, akinek az arab barátja levágta a fejét, miután a lány szakított vele: [link]

Sok ilyen eset van, amiket viszont a mainstream média nem szeret nyilvánosságra hozni. Szóval hallottam én már megcsonkított, savval leöntött lányokról is.

Náluk nincs az mint a fehér pasiknál, hogy szakítasz vele aztán bűnbánóan elsomfordál, hanem úgy berág, hogy egyből jön a kemény bosszú..

2020. jún. 19. 03:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak a vallás miatt nem kezdenék velük, hanem azért sem, mert nem jönnek be az "egzotikus" férfiak.
2020. jún. 19. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Az az dán feltaláló aki tengeralattjárót épített az nem egy svéd újságírónőnek vágta le a fejét pár éve?

[link]

2020. jún. 19. 09:06
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem Magyarországon, ahol jelenleg még a hivatalos statisztikak szerint is minden ötödik nö rendszeres családon beluli erőszak áldozata, és a női gyilkosságok több mint felét egykori partner, vagy jelenlegi partner követi el, eloszor inkább ezzel a szituacioval foglalkozzunk és próbáljuk javítani, mielőtt globális szintekre törünk, és több száz millió ember felett itelkezunk, mikozben ezekben a statisztikaban Europaban a sor végén kullogunk.
2020. jún. 19. 09:09
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
#12: Jó, de ott lehet, hogy ipari kémkedés volt. Újságíró volt a spiné...
2020. jún. 19. 09:28
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nekem cigány a férjem, de sokkal rendesebb, mint az átlag magyar férfi. Tehát vannak kivételek. Ettől függetlenül félnék egy arabtól, vagy migránstól.
2020. jún. 19. 09:38
 16/28 anonim ***** válasza:
13%

"hivatalos statisztikak szerint is minden ötödik nö rendszeres családon beluli erőszak áldozata"

Jah, hivatalos statisztikák... Elképzelem, hogyan mérhetik. Ilyenkor végiggondolja bárki is, hogy ezek a számok hogyan keletkeznek?

Bár mivel a minden ötödik az pontosan 20% (ami azt jelenti, hogy a nők 80%-át nem bántják) és elöregedő táradalomban élünk, ahol 50 éves kor felett van egyre nagyobb nőtöbblet, el is tudom képzelni, hogy a régi, háborút megélt generációban akár az 50% is azt mondta, hogy

"Hát, aranyoskám a 40 év alatt bizony kaptam néha 1-2 sallert a Bélámtól meg volt, hogy nem volt hozzá kedvem és szárazon belém erőltette (kapcsolaton belüli megerőszakolás), de hát összességében arany ember vót az én Bélám."

A gyilkossági statisztika pedig szintén azt mutatja, hogy ezeknek a 20%-ba eső nőknek több, mint a fele azért hal meg, mert rosszul választ partnert.

Amúgy az azért beszédes, amikor Vajna Timire NŐK mondják azt, hogy annak idején Damu Rolandnak sokkal jobban meg kellett volna vernie. Akkor hogy is van ez?

2020. jún. 19. 09:38
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de celebekről beszélgetni és véleményt formálni nem fogok. Nem tudom, ki az a Damu, nem is érdekel. A statisztikára a reakciód vicces. "Csak" a nők 20% rendszeres családon belüli erőszak áldozata, ugyan már, mi az. Igen, ez a statisztika. De én, mint családon belüli erőszak áldozata pontosan tudom, hogy a legtöbb soha nem lesz jelentve. (gyermekkori dolog, nem én választottam. Az áldott jó ember, hófehér bőrű, mélymagyar katonatiszt nagyapám molesztált 6 éves koromban)

Amíg elbagatellizálod a nők elleni erőszakot, ugyanolyan silány figura vagy, mint Kiss László, meg a többi. Csak te nem aktívan csinálod, hanem ezt a szennyes mentalitást erősíted.

2020. jún. 19. 09:44
 18/28 anonim ***** válasza:
1%

"De én, mint családon belüli erőszak áldozata pontosan tudom, hogy a legtöbb soha nem lesz jelentve. (gyermekkori dolog, nem én választottam. Az áldott jó ember, hófehér bőrű, mélymagyar katonatiszt nagyapám molesztált 6 éves koromban)"

Már majdnem sajnáltalak, hogy ver a párod, de nem tudsz elválni tőle, mert összeköt a hitel, gyerek, közös lakás, erre kiderül, hogy gyerekkori traumát dédelgetsz.

Képzeld, nekem meg férfiként egyszer 14 évesen, mikor sulibuliba készültünk és meg kellett vetetni valakivel a piát előkapta a 40-50 közötti helyi alkesz fószer a faszát és elkezdte rángatni a kezem, hogy fogjam meg, alig tudtam kitépni a kezem a szorításából és elfutottam. Fél óra múlva már röhögtünk a történeten, aztán megkértünk egy másik srácot, aki a banda tagja akar lenni, hogy intézze ő a piát, neki sikerült. Hogy mit csinált az "öreggel" azt sosem tudjuk meg.

Másik eset, már felnőttként. Vendéglátásban dolgoztam Londonban, a bár tulaja felhívott minket cuccozni, voltak prostik is, aztán beállva azt vettem észre, hogy megjelenik meztelenül, álló farokkal, hogy ő most engem sheggbe fog rakni. Fizikailag eléggé erősnek tűnt, izmos meg minden, szóval nem lett volna attól előnyöm fölötte, mert férfi vagyok. Plusz a bár tulaja, ahol dolgoztam, úgyhogy idáig el sem akartam menni. Felálltam, határozottan közöltem, hogy nem és 5 perc nagyon kínos egyezkedés után kiengedett. Egy hétig kerültük egymást, utána behívott az irodájába és egy whisky mellett megbeszéltük a dolgokat, hogy ne haragudjak rá, elvetette a sulykot.

Úgyhogy ezek után ne állítsuk már be úgy, hogy csak és kizárólag a nő lehet áldozat, hogy nincs döntési szabadság, ne vegyük egy kalap alá a pszichológiai ráhatásos tisztességtelen ajánlatot a konkrét lefogós, kikötözés megerőszakolással és főleg ne növeljük már a statisztikákat pszichiátriai beteg emberekkel, akik felnőtt korukra sem tudták túltenni magukat a 6 éves korukban történt traumákon.

2020. jún. 19. 10:00
 19/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem jönnék össze.

Ahogy írod, nagyon más a kultúra, és ők olyan országokból származnak, ahol alapvetően a nők sokkal rosszabb helyzetben

Természetesen vannak kivételek mindkét oldalon. Vannak feketék, arabok akik már európai vagy amerikai neveltetésben részesültek, és nem hozták magukkal a származásukról származó mentalitást, míg olyan fehérek is vannak, akik akár gyilkosággal is "jutalmazzák", ha elhagyják őket. Az arányok persze mások, de általánosítani ugyanúgy nem lehet.

A fentiek tükrében akár elhanyagolható tényezőnek is tűnhet, de külsőleg sem jönnek be, ami szintén fontos egy jól működő kapcsolathoz.

21/L

2020. jún. 19. 10:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 Nem állítottam, hogy csak nő lehet áldozat, természetesen gyerekek is esnek áldozatul nemtől függetlenül. Ez azonban nem csökkenti a nők elleni erőszak számát. És az elkövetők nemének a többségét sem.
2020. jún. 19. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!