Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak még a jófiúk hinni a nőknek, miért nem veszik észre, hogy kivel élnek együtt?
Már nem először fordult elő, hogy amikor felszedtem egy csajt, akkor kiderült, hogy együtt van egy pasival. Na, most erre azt mondanák, hogy valami olcsó kis lotyókat szedtem össze, ami nem igaz. Teljesen normális csajok, ha beszélsz velük, simán el tudod hinni róluk, hogy nincs vaj a fülük mögött. Persze volt, amikor én szívtam, az én csajomat szedték el. Erre nem lehet mit mondani, a pasi jogosan kapta meg a nőt, hiszen jobban csinálta a dolgokat, mint én. Megérdemeltem, mert elkényelmesedtem, de tanulam belőle. 😁 Ez azonban az én hozzáállásom, mert nem veszem komolyan a nőket. Nekem 8, ha a barátnőm lelép mással, úgyis találok egy új nőt.
A jófiúk azonban nem ilyenek, ők tényleg komoly érzelmeket táplálnak a barátnőjük iránt. Ők tényleg elhiszik azt is, hogy nem csalják meg őket, ők tényleg bíznak a barátnőjük hűségében. Ez egy esztelen hozzáállás. És nem tőlem kell félni. Vannak olyan pasik, akik 1000-szer jobban csajoznak mint én, sőt pénzük is van, nem is kevés.
Jófiúk! Mikor fogjátok már megtanulni, hogy nem szabad megbízni a nőkben? Ti tényleg azt hiszitek, hogy nincs olyan pasi a világon, akibe a csajotok jobban bele tudna esni, mint belétek?
Jófiúk, miért csináljátok ezt?
Nem veszitek észre, hogy magatok alatt vágjátok a fát?
Üdv,
egy férfi
"A nőkben mindig ott van az tudat, hogy, mindig találnak a tíz 'ujjukra', ez miatt könnyen kiábrándulnak akárkiből"
Maximálisan egyetértek.
26-os válaszló vagyok.
Képzeljétek, nekem volt egy barátnőm. És sajnos nagyon megfáztam, és nem értette meg hogy nem azért nem érek hozzá mert nem kívánom, hanem nagyon beteg vagyok, de olyannyira beteg voltam, hogy 4 napig az ágyat gyomtam, és szexse volt, ez miatt csalt meg hogy én hanyagolom. Aközben míg én beteg voltam, ő a neten összejött az új barátjával. Tehát fiúk jól gondoljátok meg hogy lebetegettek, a kapcsolatotok bánhatja!
Nemértem miért lepontozni, az igazságot írtam le!
Igenis a nőkért harcolni kell, és meg kell adni a kedvességet, utazni elvinni, bókolni (hiába már együtt vagytok) a rendszeres szexet mindenképpen megoldani, és elkell folytani minden gondot ami a szívben van! Mert ha megfeledkeztek erről akár egy kis időre, a 'kedvességről' akkor ez idő alatt megteszi más pasi! És annak sosincs jó vége!
29 vagyok
Igen, így már útol okosabb vagyok. De nem akatom védeni a kérdezőt, de tényleg azt hittem hogy szeret, mert nem ez jött le róla mielőtt lenem betegettem. És jah míg én az ágyat nyomta ő hátbaszúrt neten, aztán még én voltam a hibás és rám fogta hogy én nem szeretem, mert hozzá se érek. Nem inden nő ilyen, tudom, az lrettebb nők nem ilyenek, de valóban mesterien manipulált.
Hittem, a barátnőmnek, 4 év után a közös lakást építettük, megcsalt közben. Nem az a megcsalós lány volt, első párja voltam neki. Megbocsátottam, erre rá pár hétre kitett. "Ő nem akar összejönni most senkivel, az csak ittasan egy botlás volt." Összejött vele... Bocsánatot az életben nem tudott azért a tettéért kérni, csak azt hajtogatta, hogy sajnálja.
3/4 év alatt nem hevertem ki.
NINCS GERINC A MAI EMBEREKBEN! Kiirtotta módszeresen a modern liberalizmus.
Jaj, mintha a férfiak nem csalnák a nőiket. Sőt, nekem a baráti körömben, a nőket kb mindig megcsalta az aktuális pasijuk, és nem azért, mert nem nyújtottak eleget, hanem azért, mert a csávókból is van olyan, akinek semmi nem elég és minél több nőt meg akar hágni, mint valami rossz állat. (Már nem azért, de talán férfiaktól ez jellemzőbb is nagy átlagban.) Nőkből is vannak gerinctelenek, akik össze-vissza csalják a partnerüket, és férfiakból is. Az emberek néha gonoszak sajnos, de ez nem újdonság, mert mióta ember él a Földön, azóta elértünk már egy bizonyos szintet, ami által bebizonyosodott, hogy az állatok 100x jobbak nálunk.
Ne a saját sikertelenséged alapján ítéld meg a női nemet, és semmi szükség ilyen provokatív cuccok kiírására sem. Semmi értelme. Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy minden nőt egy kalap alá vegyél? Mi jogon teszed? Normális vagy? Ezt most csak így semmi agresszió meg harag nélkül kérdezem. A "jófiúkat", ahogy nevezted, pedig hagyd csak békén, nekik legalább van esélyük arra, hogy normális, egészséges párkapcsolatban éljenek majd, amire sajnos neked ezzel a felfogással sosem lesz lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!