Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos férfitarsaim hol ismerkedtek?
Nagyon rossz a helyzet. Most még alapból rontja a vírushelyzet is, ami ki tudja meddig húzódik. A tindert próbáltam pár hónapja, de sok jóra ott sem érdemes számítani.
Én azt látom, hogy ha legkésőbb 25 éves korodig nem találsz valakit, utána már nehéz. A legtöbb csaj 25-30 között házasodik ha van akár egy 2-3 éve működő kapcsolata. Ők max akkor lesznek újra szem előtt, ha elválnak, de addigra meg már a nagy többség leharcolt és/vagy lelkileg sérült+gyerekek.
Ja és esélyed szinte csak akkor van, ha szociális, jó dumás, nagyarc vagy, akivel mindig történik valami izgalmas és menő (menő kinézet,munkahely, életvitel). Nekem kizárólag az ilyen ismerőseimnek van bármiféle kapcsolata nőkkel. De olyanról is tudok, hogy a srác kb le se tojja a csaját, az mégis odáig van érte, mert jól néz ki és jól keres. 30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!