Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy krónikus betegként mostmár egyáltalán nem érdekelnek a lányok?

Figyelt kérdés
Mióta megkaptam a diagnózist (lassan 2 hónapja és azóta még ki se vertem magamnak), totál nulla lett a libidóm, legfőképpen azért, mert tudom, hogy egy nő nem jönne össze egy beteg férfivel így tudatalatt elveszett az irántuk érzett szexuális vágy. Főleg, hogy a betegségtől függetlenül korábban is ronda és alacsony/sovány voltam. De ezt hogy fogom megmagyarázni a kollégáknak/ismerősöknek, akárkinek, hogy azért nincs barátnőm, mert krónikus beteg vagyok? Egyrészt hülyének néznének, mert nem tudják milyen érzés betegnek lenni és nem ismerik be, hogy egy nő sosem jönne össze nem egészséges pasival. De hogy lehet így nő nélkül leélni egy életet?

2020. jún. 14. 15:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Megfejelném még azzal, hogy közéoiskolás korom óta gerincproblémáim vannak, ami miatt nem emelhetek, nem hogy nehezet, de kb.semmit.Egy esetleges jövőbeli terhesség kihordása erősen véleményes az orvosok szerint, kockázatos lenne az egészségemre, természetes úton szülni pedig szóba sem jöhet, képtelen lennék rá. Plusz többször műtöttek ezektől függetlenül, orrsövényferdüléssel kombinált arcüregproblémák miatt, amik sok évig fennálló folyamatos arcüreggyulladást okoztak, illetve sérv és epeműtétem is volt. Mégis boldog vagyok a férjemmel. Nem mondom, hogy néha nem "lázadok fel", nincs elegem a betegségeimből és az orvosokból, de valahogy mindig összeszedem magam, pedig nem vagyok pozitív gondolkodású típus. Pont a házasságom nagyon sok erőt ad, ez olyasmi, amiért megéri megpróbálni jól érezni magam. Szóval szerintem normális, hogy per pillanat így érzel, de idővel semmiképp sem az.
2020. jún. 15. 14:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most láttam a koromra vonatkozó kérdést. 37 éves vagyok.
2020. jún. 15. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!