Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy krónikus betegként mostmár egyáltalán nem érdekelnek a lányok?
Na, megértem, hogy most szar kedved van, kinek nincs, mikor kiderül, hogy beteg?
De ezek tényleg nem olyan dolgok, amik teljesen kizárják a kapcsolatot az életedből, úgyhogy szedd össze magad!
Ezek tényleg nem vészes betegségek!
Te nem leszel se rokkant, és halálos beteg se vagy.
Tessék! Ők is krónikus betegek, sőt valamelyiknek súlyos, mégis van párjuk, és családjuk és megvalósították önmagukat.
Van akinek a sovány pasik jönnek be, ez nem indok kérdező!
Önbizalmadat kéne fejlesztened!
Hagyjátok már ezt a süket dumát az önbizalomról!!! Önbizalma attól van valakinek, hogy sikeres, boldog, egészséges, eléri a céljait dtb.
Na most a kérdező három IGEN SÚLYOS AZ ÉLETMÓDOT meghatározó krónikus betegségben szenved, az ilyen embernek önbizalomhiánya van, és nem nem fog megváltozni.
Tudom, mert asztmás voltam, és tudtam, hogy emiatt mennyire le vagyok sajnálva, meg szarnak nézve, szóval ne süketeljetek már itt a "fejlesszedazönbizalmad" dumát.
Pajzsmirigy alulműködésem van de boldog vagyok évekig voltam párkapcsolatban és vége lett de nyilván nem a betegségem miatt.
Illetve egész jól nézek ki.
Annak kell örülni ami van ezt ne felejtsd el
Nem vagy rokkant se fogyatékos se vak se féllábu gondolom az arcod se olyan mint egy torszulottnek.
Vekony vagy ha téged zavar tegyél érte. Kezdj el zabálni mint az állat, mindent. Ha jött fel rád már sok kiló kezdj el edzeni kemény fehérje étrenddel esetleg egy két etrend kiegészítővel együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!