Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy krónikus betegként mostmár egyáltalán nem érdekelnek a lányok?

Figyelt kérdés
Mióta megkaptam a diagnózist (lassan 2 hónapja és azóta még ki se vertem magamnak), totál nulla lett a libidóm, legfőképpen azért, mert tudom, hogy egy nő nem jönne össze egy beteg férfivel így tudatalatt elveszett az irántuk érzett szexuális vágy. Főleg, hogy a betegségtől függetlenül korábban is ronda és alacsony/sovány voltam. De ezt hogy fogom megmagyarázni a kollégáknak/ismerősöknek, akárkinek, hogy azért nincs barátnőm, mert krónikus beteg vagyok? Egyrészt hülyének néznének, mert nem tudják milyen érzés betegnek lenni és nem ismerik be, hogy egy nő sosem jönne össze nem egészséges pasival. De hogy lehet így nő nélkül leélni egy életet?

2020. jún. 14. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Na, megértem, hogy most szar kedved van, kinek nincs, mikor kiderül, hogy beteg?

De ezek tényleg nem olyan dolgok, amik teljesen kizárják a kapcsolatot az életedből, úgyhogy szedd össze magad!

2020. jún. 14. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Ezek tényleg nem vészes betegségek!

Te nem leszel se rokkant, és halálos beteg se vagy.

2020. jún. 14. 18:58
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Tessék! Ők is krónikus betegek, sőt valamelyiknek súlyos, mégis van párjuk, és családjuk és megvalósították önmagukat.

2020. jún. 14. 19:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Van akinek a sovány pasik jönnek be, ez nem indok kérdező!

Önbizalmadat kéne fejlesztened!

2020. jún. 14. 19:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja bocs, még RA-m is van (rheumatoid arthritis). Már lassan azt se tudom mik miatt járok kórházba annyira rutinszerűvé vált. :)
2020. jún. 14. 19:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező kifogas! Ha valaki szeret nem fogja érdekelni! Önbizalmadat kéne fejleszteni.
2020. jún. 14. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Hagyjátok már ezt a süket dumát az önbizalomról!!! Önbizalma attól van valakinek, hogy sikeres, boldog, egészséges, eléri a céljait dtb.

Na most a kérdező három IGEN SÚLYOS AZ ÉLETMÓDOT meghatározó krónikus betegségben szenved, az ilyen embernek önbizalomhiánya van, és nem nem fog megváltozni.

Tudom, mert asztmás voltam, és tudtam, hogy emiatt mennyire le vagyok sajnálva, meg szarnak nézve, szóval ne süketeljetek már itt a "fejlesszedazönbizalmad" dumát.

2020. jún. 14. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem nőként 4 féle krónikus betegségem van (reflux, asztma, allergia, pajzsmirigy alulmüködés), ezen kívül gyerekkorom óta ízületi-izom és különféle emésztőrendszeri problémákkal küzdök. 10 éve élek boldog kapcsolatban, 8 éve házas vagyok, úgy, hogy amióta az eszemet tudom, nem nagyon emlékszem olyan napra, amikor fizikailag jól voltam és nem fájt semmim. Az én betegségeim és a tiedek is olyanok, amik kezelhetőek megfelelő gyógyszerekkel és életmóddal, sok ember él velük együtt. (A pajzsmirigy gyógyszeremet több, mint fél év alatt sikerült beállítani, addig durva tüneteim voltak a már meglévő egyéb sok nyavalya mellé. Konkrétan összerogytam az utcán a fáradtságtól, felkelni nem bírtam, híztam és depressziószerű tüneteim lettek. De megoldották gyógyszerrel. ) Minden nap fájdalmaim vannak az ízületeim miatt (genetika), az emésztésemet inkább hagyjuk, az asztma miatt egy emelkedőn az életemért küzdök és pluszban veseköves vagyok, bármikor rohamot kaphatok, mert folyamatosan termelődnek a kövek. Így egyfolytában innom kell. Mégis élek, ahogy sokan mások is, házasságban. Megértem, hogy most magad alatt vagy, ez természetes, hogy letaglózott a diagnózis. Én 3 éves korom óta beteg vagyok, így nem tudom, milyen egészségesnek lenni, nekem így könnyebb (?), hogy én ezt szoktam meg. Szóval fel a fejjel, ezek abszolút kezelhető betegségek. És gondolj arra, hogy idővel szinte mindenkinek lesznek ilyen-olyan betegségei, az emberek mégis együtt maradnak.
2020. jún. 14. 22:42
 19/22 A kérdező kommentje:
#18: Hány éves vagy megkérdezhetem?
2020. jún. 14. 23:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy alulműködésem van de boldog vagyok évekig voltam párkapcsolatban és vége lett de nyilván nem a betegségem miatt.

Illetve egész jól nézek ki.

Annak kell örülni ami van ezt ne felejtsd el

Nem vagy rokkant se fogyatékos se vak se féllábu gondolom az arcod se olyan mint egy torszulottnek.

Vekony vagy ha téged zavar tegyél érte. Kezdj el zabálni mint az állat, mindent. Ha jött fel rád már sok kiló kezdj el edzeni kemény fehérje étrenddel esetleg egy két etrend kiegészítővel együtt.

2020. jún. 15. 06:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!