Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik meg öregezik itt a nők a 40-es (most nem a kövér, pia-cigi-izzadságszagú) férfiakat, és mondják azt, hogy már azoknak unokázni kellene (ja, ha 20 évesen lenne gyerek, mint a putriban)?
17.-nek.
Érdekes. Fiatalon egy csomó MILF barátnőm volt. 10-20 évvel idősebbek. És érdekes, sem őket, sem engem nem zavart. Igaz, ők normális, érett, diplomás, nagybetűs NŐK voltak.
Mellesleg miért ne lenne vonzó egy fiatal lánynak egy érett férfi?
Zavarja a lányt, hogy a "kajálás" alatt éttermet értek, nem hambit a mekiben, mint a kanija? Zavarja, hogy van normális kocsim, és nem a cigókkal és csövesekkel teli BKK-n kell zötykölődni? Zavarja, hogy nem anyámtól kérek lóvét segélykor? Zavarja, hogy ismerem a testét, és spriccelve, sikongatva élvez el, maszatolás helyett? Vagy mi?
26.-nak.
Miért, az átlag nők teste mikor jobb? 16 vagy 36 évesen?
26.
Ez utóbbi nem korfüggő dolog. Még nekem is sikerült, pedig engem itt ezen az oldalon kineveztek incelnek, szűznek meg mindenféle alávaló gazembernek. Most az új kedvencük a "gyakori függő" lett, ami a régi sértésekhez képest csak egy jópofa tréfának hat.
Negyvenévesen van, aki még 30-nak, más már 50-nek néz ki, nők és férfiak között is.
És szinte senki nem indít tiszta lappal már, viszi az előző kapcsolataiból a sérelmeit. Simán lehet, hogy aki nem akar korabelivel kezdeni, azért nem, mert haragszik az exére és szerinte mindenki más is olyan lesz aki hasonlít rá csak a kora miatt, pl. akár mert frusztrálta, hogy nincs pénze vagy nincs szex tőle vagy hogy nem értékeli a saját gyerekeit vagy hogy midig nyavalygott valami egészségügyi problémán... és a lista végtelen. És akkor nekiindul valami elképzeléssel, hogy a következő ilyen meg olyan legyen inkább. Itt is hányan általánosítanak saját tapasztalat alapján minden férfire és nőre :)
26-os vagyok.
27-nek: Természetesen a fiatalabb korban. Mint férfiak esetében is. Ebből következik, hogy a fiatalabb férfi teste is fiatalabb.
28-nak. Nem korfüggő, nem is írtam, hogy az lenne. De 21- es úgy írja, mintha korosztályának kivételes adottsága lenne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!