Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik meg öregezik itt a nők a 40-es (most nem a kövér, pia-cigi-izzadságszagú) férfiakat, és mondják azt, hogy már azoknak unokázni kellene (ja, ha 20 évesen lenne gyerek, mint a putriban)?
Kettős mérce van itt tudod.
40+-os, lelakott, elvált, gyerekes nőket felszopkodja a többi 40+-os lelakott, gyerekes, elvált, itteni nők hada. És nyomják a: "Nem vagy öreg!" "Ne add fel!" " Te is megérdemled a boldogságot és majd találsz egy társat!" dumákat.
A férfiaknál más. Egyrészt a saját apjukat és a párjukat nézik, és azt hiszik mindenki ilyen.
Másrészt zavarja őket, hogy a 40 éves férjük lelépett egy 23 éves zumba oktató sunával.
40 vagyok. Nem egy Bredpit, de figyelek magamra. Normálisan keresek.
ÉS MAGASRÓL TESZEK EZEKRE A VÉLEMÉNYEKRE!
Rámegyek a gimis lányra, és a dögös nagyikra is. Miért ne? Mert lekoptat? Tegye! Én egy dugást veszítek, ő meg a lehetőségét, hogy megismerjen egy normális férfit.
De ha neki ez kell, akkor elő az elemes csődört, vagy a kislányt verje át egy ecsethajú, a csaj meg utána kedvére vagdossa magát!
>:)
#12: "Te is megérdemled a boldogságot és majd találsz egy társat!" dumákat."
Az megvan, hogy a negyvenes nők nem csinálnak bohócot magukból, hogy 20 éves pasikra nyomulnanak?
Senki nem bantana a 40-es férfiakat sem, ha a korban hozzájuk illő nőkkel kezdenének.
17.
De, bőven van ilyen, csak kevésbé feltűnően csinálják.
Még amikor én születtem, a '90-es években is kb. 20 év volt az átlag az újszülött babáknál, nem a 30-40 év, vagy több. Ez csak 2005 után óta van, vagy később.
13-14 évnél még oké a putrizás, mert az tényleg nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!