Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a legtöbb szingli férfi, aki átlagosan keres, és nincs párja 35 évesen sem, annak nem is lesz soha, mert a mai albérlet árak mellett nem lesz soha saját lakása, ergo minden nő semmirekellőnek fogja nézni?
#9! Én is ismerek több harminc vagy idősebb korú fickót, akinek nem volt kapcsolata.
kíváncsi lennék, az olyan mint a #7. kamuzik vagy tényleg igaz, amit ír.
23 Miert kamuzna? En sem ismerek nagyon 30 koruli ferfit, akinek ne lett volna kapcsolata az elmult evek soran, a legtobb ferfi ismerosom jelenleg is kapcsolatban van, vagy mar hazasok is.
Konkretan EGY darab olyan ferfit tudnek mondani az ismerosi korombol, akirol nem tudom, volt-e valaha neki, es nem lepodnek meg, ha kiderulne, hogy nem, mert o olyan kis muja, anyuci pici fia (szo szerint, az anyja csomagolt neki a meloba cuccokat) kollegam volt, en birtam, de nem tudom elkepzelni, hogy valaki a ferfit latna benne. Aztan siman lehet, hogy neki is volt mar baratnoje, csak mivel nem volt valami beszedes sajat magaval kapcsolatban, igy nem tudtam meg ezt sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!