Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagypon pici városban lakunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagypon pici városban lakunk, szaktottunk és az exem brutál pletykákat terjeszt rólam. Miért? Bővebben

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja szakitottunk. Beszéltem egy fiúval a városból, de egy idő után nem keresett, megtudtam hogy az exemtől hallott rólam dolgokat. És több embertől visszahallottam, hogy pl: mennyire átcsesztem, ribi vagyok, kihasználtam, ő mindent-én semmit se tettem a kapcsolatért, hülyére vettem, megcsaltam, a pénzére mentem. Nagyon nonszensz. Rengeteg hazugságot hallok magamról, nagyon bosszantó.

Azért mert őt szinte mindenki ismeri, mindenkivel jóban van a korosztályunkból, messzire elér a keze.

Miért csinálja ezt velem? Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, mert most mindenki azt hiszi ilyen vagyok, pedig nagyon nem.

Én 25N, ő 26f

2020. jún. 11. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Vagj vissza! Te meg terjeszd hogy ilyen kicsi 16 centis kukija van ami használhatatlan..

L

2020. jún. 13. 17:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem méricskéltem, de attól biztosan kisebb. Úgy 12re tippelnék :D
2020. jún. 13. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Máskor kicsit intelligensebb emberrel kéne szóba állnod.
2020. jún. 14. 09:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom, pont ez miatt is szakítottunk, mert megjátszotta magát.
2020. jún. 14. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondta, ha az ismerősei nem voltak képesek megkérdezni a másik felet, akkor szard le mindegyiket.

Gondolom egymás után sorra így szakít minden jövőbeli barátnőjével, és akkor fordul a kocka. Ennyi.

2020. jún. 14. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerd már le az ismeretlen emberek véleményét. Egy dolgot kell ilyenkor tudatosítanod, az ő gondolata nem az én gondolatom, az ő véleménye rólam hamis, tehát nem foglalkozom vele, képzeletben utánamész, és visszaadod neki azt amit ő gondol rólad, nem kell!

Egyéni szoc.problémájuk hogy ennyire szegényes az E.Q. bizonyítványuk, annak a srácnak is, akinek annyi esze nem volt, hogy megkérdezzen téged is. Egyoldalú kamu hazugságokat elhinni ostobaság.

Nem a te problémád, hogy ők soha nem fogják tudni megoldani magukba ezeket a dolgokat, addig míg a te oldaladat nem ismerik. De én a helyedbe maximum elmondanám, aztán megbocsájtani már nem bocsátanék meg azoknak akik birka módra szapultak engem a többiekkel. Pont azért nem, mert ezt nyugodt lelkiismerettel megtennék mással is. Arról nem is beszélve hogy fogalmuk sincs milyen károkat okoznak ezzel lelkileg annak, aki ártatlan ebben az egészben, ez a következő indok amiért nincs bocsánat. Egy kis város kis város, a világ meg nagyon nagy, hogy igaz barátokat és igaz társat találjon az ember, és bár messzire elér a volt csávódnak a keze, de egy idő után mindenkinek érthető lesz, hogy milyen mocskos a keze. Aki meg a hatókörén kívül van, az meg jól képen kacagja, hogy ennyire óvodás volt.

2020. jún. 14. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
* Szard már le javítva
2020. jún. 14. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!