Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagypon pici városban lakunk, szaktottunk és az exem brutál pletykákat terjeszt rólam. Miért? Bővebben
Már 4 hónapja szakitottunk. Beszéltem egy fiúval a városból, de egy idő után nem keresett, megtudtam hogy az exemtől hallott rólam dolgokat. És több embertől visszahallottam, hogy pl: mennyire átcsesztem, ribi vagyok, kihasználtam, ő mindent-én semmit se tettem a kapcsolatért, hülyére vettem, megcsaltam, a pénzére mentem. Nagyon nonszensz. Rengeteg hazugságot hallok magamról, nagyon bosszantó.
Azért mert őt szinte mindenki ismeri, mindenkivel jóban van a korosztályunkból, messzire elér a keze.
Miért csinálja ezt velem? Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, mert most mindenki azt hiszi ilyen vagyok, pedig nagyon nem.
Én 25N, ő 26f
Vagj vissza! Te meg terjeszd hogy ilyen kicsi 16 centis kukija van ami használhatatlan..
L
Ahogy az első mondta, ha az ismerősei nem voltak képesek megkérdezni a másik felet, akkor szard le mindegyiket.
Gondolom egymás után sorra így szakít minden jövőbeli barátnőjével, és akkor fordul a kocka. Ennyi.
Szerd már le az ismeretlen emberek véleményét. Egy dolgot kell ilyenkor tudatosítanod, az ő gondolata nem az én gondolatom, az ő véleménye rólam hamis, tehát nem foglalkozom vele, képzeletben utánamész, és visszaadod neki azt amit ő gondol rólad, nem kell!
Egyéni szoc.problémájuk hogy ennyire szegényes az E.Q. bizonyítványuk, annak a srácnak is, akinek annyi esze nem volt, hogy megkérdezzen téged is. Egyoldalú kamu hazugságokat elhinni ostobaság.
Nem a te problémád, hogy ők soha nem fogják tudni megoldani magukba ezeket a dolgokat, addig míg a te oldaladat nem ismerik. De én a helyedbe maximum elmondanám, aztán megbocsájtani már nem bocsátanék meg azoknak akik birka módra szapultak engem a többiekkel. Pont azért nem, mert ezt nyugodt lelkiismerettel megtennék mással is. Arról nem is beszélve hogy fogalmuk sincs milyen károkat okoznak ezzel lelkileg annak, aki ártatlan ebben az egészben, ez a következő indok amiért nincs bocsánat. Egy kis város kis város, a világ meg nagyon nagy, hogy igaz barátokat és igaz társat találjon az ember, és bár messzire elér a volt csávódnak a keze, de egy idő után mindenkinek érthető lesz, hogy milyen mocskos a keze. Aki meg a hatókörén kívül van, az meg jól képen kacagja, hogy ennyire óvodás volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!