Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen minden nő csak TÖKÉLETES férfiakat húz jobbra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 00:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
61%

"Mi a jogtalan akkor? Az h nárcisztikus önimádó állatfaj lett a mai lányokból?"

Akár így van, akár nem, számodra vadidegen emberekről beszélsz, akikhez semmi közöd nincsen, és ők nem is akarják, hogy ez megváltozzon.

Te akarsz tőlük valamit, ők nem akarnak semmit tőled azonkívül, hogy hagyd őket békén. Tehát te vagy az arrogáns támadó, aki ellen ők jogosan védekeznek.

2020. jún. 10. 17:37
 42/49 anonim ***** válasza:
21%

"számodra vadidegen emberekről beszélsz, akikhez semmi közöd nincsen, és ők nem is akarják, hogy ez megváltozzon."

Te honnan tudod h más mit akar? :)

Azért ne csináljunk kettős mércét, mert nem illik.

Egyszerűen elmondtam, hogy mi a tapasztalatom a nőkkel kapcsolatban, és ahogy láthatod másnak is. Miért ferdítesz, már már hazudozol h ki mit akar? Nem beszélve a személyeskedésről.

"Ha kiválaszthatom magamnak a párom, akkor nem csak hagyom magam, hanem aktív részese vagyok a kapcsolatnak."

Egy ideig maximum, azt jöhet a következő, majd megint majd megint... A mai férfi generációba azt nevelték bele, hogy szeresd a lányokat, hordozd a tenyereden. A lányokba meg azt h te egy önálló független nő vagy, ne hagyd senkinek h befolyásoljon. Megérdemled a legjobbat. Bumm, itt bukik el a dolog. Mindenkinél van jobb. Belőled sok hozzáállást nem tudok feltételezni egy kapcsolatba, mert ha Brad Pitt nem lehet, akkor senki, vagy ha ég a ház, akkor majd a következőnél nem fog. Alárulom dehogynem fog égni, csak máshogyan. Érted a lényeget? Túlságosan magas a léc, ami miatt sok férfi lázad itt. Nem a 200kg-os dagadtról beszélek, meg az igénytelenről, hanem teljesen normális emberekről. Én nem lázadok, mert megkaphatok bárkit, 20 éve sportolok, magas, gazdag vagyok (önerőből), de attól még látom h milyenek a lányok. Én az a tipikus kcsög voltam, aki 1-2 éjszaka után kivágta utcára a lányt, mert már megtanultam h csak addig táplálj egy nőnemű iránt érzelmeket, amíg azt mindenféle sérelem nélkül egyik pillanatról a másikra el tudod engedni. Nem kell a ködösítésed, terelésed, sajnos ez van, nem éri meg, tulságosan erős lett a nőkbe az a "megérdemled a legjobbat" nevelés.

Egy kis tanulni való:

[link]

Nem új keletű a dolog...

2020. jún. 10. 17:49
 43/49 anonim ***** válasza:
#43: [link]
2020. jún. 10. 18:15
 44/49 anonim ***** válasza:
90%

Haha, mintha egy kicsit elszavadulak volna az indulatok.

Gyerekek, a tinder egy fos húspiac, többnyire alja emberekkel. Kezeljétek már a helyén!

2020. jún. 10. 18:34
 45/49 anonim ***** válasza:
69%
43as,ha te magas lennél, gazdag és sportos, akkor nem árasztanak itt a frusztraciodat. Ugyanis az ilyen embereknek van önbizalma, egyedül is képesek a boldogságra és tisztában vannak azzal h az külső forrásból soha nem nyerhető el. De ezt te is tudod, csak most úgy érezted h muszáj vmi nagyot mondanod.
2020. jún. 10. 21:16
 46/49 anonim ***** válasza:
54%

"De ezt te is tudod, csak most úgy érezted h muszáj vmi nagyot mondanod."

Nem, csak nembírom elviselni az élősködő kettősmércés hazudozó embereket, ezek pedig 90%-ban nők. Sajnálom...

2020. jún. 11. 08:45
 47/49 anonim ***** válasza:
67%
De azt ugye vágod h egy olyan emberre vagy dühös, akit nem is ismersz? Értem h felhuzott, de most komolyan... Jó neked az, ha magadat mérgezés? És nem, nem úgy működik h kiadó magadból, hanem ezen nagyon sokáig képes rágódni az ember. A düh dühöt generál. Nah mindegy.
2020. jún. 11. 09:06
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
#47 Yoda mester te vagy az?
2020. jún. 12. 07:58
 49/49 anonim ***** válasza:
Alapszabály, hogy neten NEM ismerkedünk. Aki pedig Tinderre megy, az sikeres ember nem lehet.
2020. jún. 17. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!