Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen minden nő csak TÖKÉLETES férfiakat húz jobbra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 00:30
21/49 anonim válasza:
Mivel nem látom őket belsőre, sajnos nem. A külsőt meg a semlegesig be szoktam áldozni egy számomra tökéletes belsőért, de általában azon mindenki elbukik. Na jó, nem mindenki. A párom például nem.
22/49 anonim válasza:
Ha tényleg ez lenne a baj, akkor nem zavarna más szabad akarata. Hisz nem azt akarod, hogy valaki vállat rántson, és "még épp nem hányom el magam tőle" alapon langyos, érdektelen kapcsolatba kezdjen veled.
23/49 A kérdező kommentje:
Nem. Azt szeretném, hogy egy lány, aki a profilomat megnézi és ezt gondolja magában: "Hmmm, viszonylag szimpatikus ez a férfi. Külsőre nem pont az esetem, de végülis elég jól néz ki. A profilleírása nagyon szimpatikus." - akkor ő jobbra húzzon és ne így folytassa magában a gondolkodást: "Áhh, nem, inkább nem húzom jobbra. Nem ő álmaim tökéletes hercege!"
2020. jún. 10. 02:06
24/49 anonim válasza:
Mi a franc az a "tökéletes férfi"?
25/49 anonim válasza:
Ezzel a borzalmas "needy" hozzáállással nem is fog változni a sikerrátád, kérdező. A #23-as válaszodban lényegében azt igényelnéd, hogy valaki érje be veled. Épeszű ember az efféle "lehetőségtől" (teljesen jogosan) fejvesztve menekül, ugyanennek a női változatától is a férfiak, nyugodt lehetsz.
26/49 anonim válasza:
#7: mu ez? Talán a Szeretetszolgálat? Amíg találunk nekünk megfelelő pasit miért legyünk mással?
27/49 anonim válasza:
Sztem ne etessuk a trollt. Csak megint kifogtunk egy hisztis kisfiút.
28/49 anonim válasza:
Nem, azt húzzák jobbra akiben látnak valamit.
29/49 anonim válasza:
Tök átlagos, hétköznapi férfiakat húztam jobbra, mikor tindereztem. Nekem nem lesz valaki kevésbé "tökéletes" attól, hogy mittudomén, kopaszodik vagy szakálla van, vagy barna a haja és nem szőke, vagy átlagos testalkata van és nem izmos, ha egyébként belsőre szimpatikus. Ennek ellenére velük is akadozott a beszélgetés, ők sem válaszoltak, ők is ótvar, érdektelen módon kommunikáltak, ők is második osztályos szintű helyesírási hibákat vétettek. Lehet, hogy legközelebb inkább majd a kigyúrt, félmeztelen, tengerparton béemvével feszítő félisteneknél próbálkozom.
30/49 anonim válasza:
Igen, és minden nő számára ugyanazok a tökéletes férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!