Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen minden nő csak TÖKÉLETES férfiakat húz jobbra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 00:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nem látom őket belsőre, sajnos nem. A külsőt meg a semlegesig be szoktam áldozni egy számomra tökéletes belsőért, de általában azon mindenki elbukik. Na jó, nem mindenki. A párom például nem.
2020. jún. 10. 01:54
 22/49 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg ez lenne a baj, akkor nem zavarna más szabad akarata. Hisz nem azt akarod, hogy valaki vállat rántson, és "még épp nem hányom el magam tőle" alapon langyos, érdektelen kapcsolatba kezdjen veled.
2020. jún. 10. 01:56
 23/49 A kérdező kommentje:
Nem. Azt szeretném, hogy egy lány, aki a profilomat megnézi és ezt gondolja magában: "Hmmm, viszonylag szimpatikus ez a férfi. Külsőre nem pont az esetem, de végülis elég jól néz ki. A profilleírása nagyon szimpatikus." - akkor ő jobbra húzzon és ne így folytassa magában a gondolkodást: "Áhh, nem, inkább nem húzom jobbra. Nem ő álmaim tökéletes hercege!"
2020. jún. 10. 02:06
 24/49 anonim ***** válasza:
94%
Mi a franc az a "tökéletes férfi"?
2020. jún. 10. 03:08
 25/49 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel a borzalmas "needy" hozzáállással nem is fog változni a sikerrátád, kérdező. A #23-as válaszodban lényegében azt igényelnéd, hogy valaki érje be veled. Épeszű ember az efféle "lehetőségtől" (teljesen jogosan) fejvesztve menekül, ugyanennek a női változatától is a férfiak, nyugodt lehetsz.
2020. jún. 10. 03:27
 26/49 anonim ***** válasza:
85%
#7: mu ez? Talán a Szeretetszolgálat? Amíg találunk nekünk megfelelő pasit miért legyünk mással?
2020. jún. 10. 06:07
 27/49 anonim ***** válasza:
72%
Sztem ne etessuk a trollt. Csak megint kifogtunk egy hisztis kisfiút.
2020. jún. 10. 06:09
 28/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem, azt húzzák jobbra akiben látnak valamit.
2020. jún. 10. 06:42
 29/49 anonim ***** válasza:
86%
Tök átlagos, hétköznapi férfiakat húztam jobbra, mikor tindereztem. Nekem nem lesz valaki kevésbé "tökéletes" attól, hogy mittudomén, kopaszodik vagy szakálla van, vagy barna a haja és nem szőke, vagy átlagos testalkata van és nem izmos, ha egyébként belsőre szimpatikus. Ennek ellenére velük is akadozott a beszélgetés, ők sem válaszoltak, ők is ótvar, érdektelen módon kommunikáltak, ők is második osztályos szintű helyesírási hibákat vétettek. Lehet, hogy legközelebb inkább majd a kigyúrt, félmeztelen, tengerparton béemvével feszítő félisteneknél próbálkozom.
2020. jún. 10. 07:38
 30/49 anonim ***** válasza:
95%
Igen, és minden nő számára ugyanazok a tökéletes férfiak.
2020. jún. 10. 07:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!