Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen minden nő csak TÖKÉLETES férfiakat húz jobbra?
Mert ez egy gagyi társkereső oldal.
Páromról nagyon kevés a jó kép, szóval képei alapján első blikkre én sem biztos, hogy "jobbra húznám" (jelentsen ez akármit, gondolom azt, hogy egy kép alapján tetszik-e vagy sem). Élőben egészen más egy ember külsője, fellépése, kisugárzása, ahogy megszólal, amiket mond, ahogyan viselkedik, stb.
"Engem hol érdekel, hogy ki rohad meg egyedül?"
Ez szokott lenni a baj, h saját magadon kívül semmi más nem érdekel. Mivel a férfitól várjátok a "megoldást", az meg majd nem akar még csak "pnát" sem tőletek ha kimentek a korból. Marad a szex és newyork vmi lakásnak nevezett lyukban. De erről már nyilván nem hallunk... Az idő helyre szokta tenni a női lelkeket, de úgy keményen, csak akkor már késő. Aki meg 2-3 fotó alapján vadászik a donhujjanra, annyit is ér.
#33: »Mivel a férfitól várjátok a "megoldást"«
Ez sem állja meg a helyét. Mert ha mindig a férfitól (muhaha) várnánk a megoldást, akkor nem bírnánk elviselni az egyedül töltött időt. Márpedig nektek pont ez fő problémátok velünk. Hogy igenis el bírjuk viselni, és inkább választjuk az egyedüllétet, mint benneteket.
#33: "Marad a szex és newyork vmi lakásnak nevezett lyukban."
Mondjuk mit várjon az ember olyanoktól, akik a környezetében élő emberekről egy teljesen másutt játszódó tévésorozatból tájékozódik.
"Ez szokott lenni a baj, h saját magadon kívül semmi más nem érdekel."
Érdekel önmagam, a családom, a barátaim. Te nem érdekelsz. És a világon még rengeteg ember nem érdekel.
Mikor te idehányod a gyűlöleted, érdekel valami? Mikor elvárod, hogy egy önálló lény feladja magát, és hagyja neked, hogy használd a testét, akkor érdekel a másik? Nem.
Az én érdektelenségem semleges, a tied agresszív, támadó, jogtalan.
"Hogy igenis el bírjuk viselni, és inkább választjuk az egyedüllétet, mint benneteket."
Igen, és az fellegekből leszállt nők, nem ti "gyerekek" pedig élnek csodálatos új kertesházban, kiszámítható jövővel egy szépen kidolgozott testű hapsi mellett, ti meg "egyedül". Pontosan jól mondod, csak az igények maradnak, meg a sóhajtozások. Kinek mi jut...
"Az én érdektelenségem semleges, a tied agresszív, támadó, jogtalan."
Nem jogtalan, tapasztalat és ha megnézed, itt is és máshol is ugyanezeket írják férfiak, csak pepitában. Mi a jogtalan akkor? Az h nárcisztikus önimádó állatfaj lett a mai lányokból? Ez nem agresszívitás, csak egy szubjektív vélemény 100+ női tapasztalattal mögöttem. Lehet lepontozni, attól még a tényeken nem fog változtatni. Mai nő = semmire se jó (tisztelet a kivételnek).
"Mikor te idehányod a gyűlöleted, érdekel valami? Mikor elvárod, hogy egy önálló lény feladja magát, és hagyja neked, hogy használd a testét, akkor érdekel a másik? Nem."
Látod nem vagy társas lény, mert te "csak hagyod magad", neked tök mind1, a másik akarja csak ugye? Miről beszélünk akkor? De a lové az kellene nem? A nyaralások, a valósítsa meg "álmaim" a "hercegem". Nah ezért ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!