Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen minden nő csak TÖKÉLETES férfiakat húz jobbra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 00:30
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
9-es. Nem húzok jobbra csúnya lányokat. Viszont olyan lányokat mind jobbra húzok, akik valamennyire helyes arcúak, kedves kisugárzásúak és intelligensnek tűnnek.
2020. jún. 10. 00:58
 12/49 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy a Tinderes hercegnők (mert ott MINDEN lány hercegnőnek képzeli magát), mind csak és kizárólag álmai pasiját keresi. A többi srác le van fosva. Emiatt van annyira sok szingli férfi, mert a nők elképesztően brutál módon válogatnak.
2020. jún. 10. 01:01
 13/49 anonim ***** válasza:
89%
#11 Ugyanez történik fordítva is. Ez egyéni megítélés kérdése, nem valami idóta közmegeggyezés része, hogy akkor ,,Pandacsöki Boborján-t mindenkoron kerülendő férfi entitásnak bélyegezzük meg a femináci gittegylet nevében".
2020. jún. 10. 01:04
 14/49 anonim ***** válasza:
97%
És milyen szép világ lenne, ha ti is csak álmaitok nőjét keresnétek, nem azt, akibe még bele tudnátok törölni egy adag spermát.
2020. jún. 10. 01:08
 15/49 A kérdező kommentje:

A hozzád hasonló nők mind olyan férfit keresnek, aki MINDENben pont olyan, mint amilyennek elképzeltétek a számotokra tökéletes férfit.

Mi férfiak nem ilyenek vagyunk. Nekünk nem gond az, ha a nőnek vannak hibái. Pont ezen hibák miatt leszünk fülig szerelmesek beléjük.

Valóban vannak olyan férfik, akik csak gyűjtögetik a trófeákat és minden jó nőt meg akarnak dugni, de a többség nem ilyen.

2020. jún. 10. 01:16
 16/49 anonim ***** válasza:
90%
A nekem tökéleteseket, igen. Aki kockahassal pózol az autója mellett az mondjuk offos, szomorú ha ez mind amit ki tud tenni a kirakatba - szerintem. De ettől függetlenül aki nem is tetszik nekem, nem fogom jobbra húzni, mit raboljam mindkettőnk idejét. A szavaidból viszont sajnálatosan erős frusztráció árad, ezzel kezdj valamit mielőtt párkapcsolatot keresel...
2020. jún. 10. 01:30
 17/49 anonim ***** válasza:
93%

"A hozzád hasonló nők mind olyan férfit keresnek, aki MINDENben pont olyan, mint amilyennek elképzeltétek a számotokra tökéletes férfit."

Pontosan. Ezt magyarázom.

Nektek is gond a hiba, csak jobban akartok az elején bszni, mint a hibákra rámutatni. Ha elmúlik a punciköd, akkor lesztek genyók.

2020. jún. 10. 01:39
 18/49 A kérdező kommentje:

Igen, frusztrált vagyok, jól érzed. Neked könnyű nem frusztráltnak lenned, hiszen gondolom naponta 300-an húznak jobbra. Gyakorlatilag minden napra leszervezhetnél akár 2 randit. Én viszont örülök, ha hetente van 1 match és ha van, akkor sem mindig írnak vissza, mivel gondolom a lány a sok match közül a legtökéletesebbnek ír csak vissza. Úgy érzem, hogy jó a profilom, másoknak is mutattam már és egyetértettek, de mégis ez van, hogy alig kapok jobbra húzást.

Szívás ez az egész, teljesen önbizalomromboló. Hiába csinálok egy tök jó profilt, hiába írok nekik kedvesen, értelmesen, helyesírási hiba nélkül, úgy tűnik nincs olyan budapesti lány, akinek az esete lennék. Tökre király érzés...

2020. jún. 10. 01:42
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok tinderkén, az életben "húzgálom jobbra-balra" az embereket.

Amúgy nagyon érdekes, évek óta ezt csináljátok, mindig azt hiszitek, valami szexis randiandi ül a másik oldalon, nem egy otthonülő átlagos nő, akit nem, nem néznek meg az utcán. Ha meg megszólítanának, most vallottad be, csak az tenné, aki már frusztrált a pinahiánytól.

2020. jún. 10. 01:46
 20/49 A kérdező kommentje:
Nem a pinahiány tesz frusztrálttá, hanem annak a hiánya, hogy valaki szerelmes legyen belém és én is belé.
2020. jún. 10. 01:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!