Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők azért tűnnek normálisabbnak, mert ők már nem engedhetik meg maguknak, hogy elszálljon az egójuk és válogassanak?
Én 30hoz közel jobban válogatok, mint 20 evéssen, mert már pontosan tudom, mit várok el.
N27
Szerintem azt azoknál a kérdéseknél írják, amikben a bőven felnőtt, 30-as, 40-es férfiak 18-22 éves lánykáktól várják, hogy fürtökben lógjanak rajtuk az egzisztenciájuk miatt, mert "a nőknek az kell".
Ilyenkor a válaszolók rávilágítanak, hogy egyrészt az egzisztencia nem annyira számít, főleg egy kiscsajnak, aki még úgysem akar megállapodni, másrészt a férfiak is öregszenek, és ne vicceljünk már, hogy a fiatal lányoknál a szottyos "vének" felvehetik a versenyt a feszes huszonévesekkel (ami a külsőt illeti). A lányok is a szépet szeretik, és a legtöbb nem vágyik arra, hogy egy "érett" topmenedzser szottyadt golyóit nyalogassa, amiért az megkocsikáztatta a Mercijében. Finoman szólva nem jó üzlet 😃.
De az emberrel általában együtt öregszik az ízlése. Tízévesen a tízévesekbe vagyunk szerelmesek, ifjúkorban az ifjakba, idősebben pedig vonzani kezdenek az idősebbek.
18 évesen én is undorodtam a harmincas férfiaktól. Ma már imádom a sármjukat, és nem hiányzik a sima babaarc meg az "aligfelnőtt" test, nem is beszélve a szellemi éretlenségről. Csak ehhez az kellett, hogy én is harmincas legyek 🙄. A legtöbb felnőtt férfi is elkezdi értékelni a felnőtt női külsőt, és nem is fárasztaná már magát egy fruskával.
"A férfiakba annyira bele van kódolva, bele van égetve, hogy csak addig nő egy nő amíg feszes, hogy a 40-es fószer is a 18-25 éves csajok után fordul meg az utcán."
Neked ez miért fáj amúgy? Totál szánalomtenger vagy, minden nap felteszed az idióta kérdésedet. Nyugodj meg, 30 feletti nőd sem lesz:DD
Valamelyik kérdés alatt valaki jól leírta egyszer, hogy aki 30 felett is egyedül van, az nem véletlenül van egyedül...
- az exe miatt sír, ahhoz menne vissza,
- látszólag normális, de közben valami baja van, ami miatt nem kell senkinek
Aki normális, az elkel 25-30 között, utána marad a selejt. Persze, a piac mindig változik, mert egy normális kifog egy idiótát és 30 felett szakítanak, akkor ott a lehetőség, de az ilyenek nem sokáig maradnak szinglik. Hatalmas szerencse kell, hogy 30 felett egy értékelhető szinglit találj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!