Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban van esélye egy ilyen férfinek?
-30 éves
- tapasztalatlan
- hiába edz évek óta akkor is túlsúlyos (180cm/115 kg)
- normal alakú és kedves nőt szeretne
Van esélyed, ha nem vagy reménytelenül ronda, van humorérzéked, és nem félsz ismerkedni.
(Hiába edzel, ha nem kezdesz el fogyni, ahhoz diéta kell.)
Nem vagy esetleg beteg, drága? Azért nem tudsz talán fogyni. Őrjítő, ha az ember küzd és nem mennek le a kilók. Nekem ilyen helyzet állt fent, de nő vagyok, úgyhogy nekem összefüggésben van a nememmel a betegségem. Nem tudom, hogy férfinál mi okozhatja.
Diétázol valamit mellette? Mert enélkül se nagyon fog menni, hogy fogyj.
Egyébként nem tartom fair elvárásnak, ha valaki így jóalakú nőt akar magának. Nyilván a lány is tesz azért, hogy jól nézzen ki és elvárja ezt a másiktól is, mint én is.
Sajnos a Budapesti minimálbéres kategória vagyok (200 ezer nettó ) vagyis a pénz sem vonzó a hölgyek számára bennem.
Diéta is megy. Kevesebbet eszek már mint egy macska. Évek óta kínlódok. De nem tetszenek a nagydarab nők.
Szar helyzet.
Kérdező (#5), nem csak a mennyiség számít. Lehetsz inzulinrezisztens, és a pajzsmirigyeddel is lehet gond, ilyen esetekben speciális diéta és gyógyszer is kellhet.
Ha kivizsgáltatnád magad: cukorterhelés (OGTT), de inzulinszinteket is nézzenek, pajzsmirigy esetén pedig ne csak TSH-szint legyen (főleg, hogy annak túl szélesre van véve a ref. tartománya), hanem FT3, FT4, anti-TPO, anti-TG is. Egyszerűbb, ha egy picit gyűjtesz rá, és megcsináltatod fizetősen, mert mire a háziorvostól eljutsz endokrinológushoz, és végigmegy a folyamat, megőszülsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!