Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban könnyebb nőnek lenni, mint férfinek?
Könnyebb, jobb munkát kapnak; rengeteg helyen kedvezményt kapnak pl konditermek, klubbokba ingyen bemehetnek; a mai digitális világban elárasztják őket a pasik, jóformán csak válogatniuk kell, mint kisgyerek a gumicukrok között.
Valahogy azt érzem, hogy nőnek lenni hatalmas előny a mai világban. Csak legyen átlagos kinézetű egy nő, és már a lábai előtt hever a világ, a rondábbaknak meg ott vannak az átlagos pasik.
Általánosságban én is úgy gondolom, hogy könnyebb.
Azonban ott van a szülés a gyereknevelés.. és a karrier összeegyeztethetetlenségének problémája. (hú ez nehéz szó!)
Szóval.. azért nőnek lenni sem holmi habos torta.
Ha eladod magad, akkor könnyű .. vagyis, hogy könnyűnek tűnhet. Azonban az a nő aki nem adja el a testét annak nem lesz sokkal könnyebb mint egy pasinak.
A pasiknak nem a testüket kell eladni, hanem a lelküket, és át kell gázolniuk másokon lelkiismeret nélkül.. ez lehet könnyebbnek tűnik, de valójában ez is alja dolog..
Hogy kinek könnyebb? Hát jellemzően mindig más élete tűnik könnyebbnek/jobbnak..
Kár ezen rágódni, úgysem kapsz megfejtést soha.
Szülni nem kötelező senkinek.
Nézzétek meg ezeket a legutóbbi "zaklatási botrányokat" is.
Ez a sok kétszínű kur... 10, 20 év után jön elő a kamu történeteikkel, és tönkreteszik férfiak karrierjét egy csettintésre.
Mi az hogy!
Főleg a Közel-Keleten ahol az arcukat sem mutathatják és a birtokosukat (=férjük) szolgálhatják életük végéig, meg mondjuk Indiában, ahol kapásból kidobják őket a kukába, ha nem fiúnak születtek! Ott buli csak igazán nőnek lenni.
De azért az itthoni kultúrában se rossz, mindenképpen szeretném átélni azt a tehetetlen érzést, hogy megyek haza a sötét utcán éjszaka, ahol bárki megerőszakolhat vagy kirabolhat és fizikailag képtelen vagyok megvédeni magamat.
De a havi rendszerességű hasfájós-vérzős móka, a folyamatos beszólogatások meg a fizetések közti állandó különbségek is jól hangzanak.
Fenébe, hogy nem születtem nőnek, mikből maradtam ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!