Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindent a férfinek kell biztosítania ebben a mai
világban?
Figyelt kérdés
Legyen egy férfi: jóképű, kisportolt, határozott, erős, magabiztos,domináns, vicces, keressen jól, szórakoztassa egész nap a nőt, viselje el a flegmaságukat, nyerje meg őket, találjon ki mindig programokat, legyen alfahím az ágyban is egyaránt. De mit nyújt a nő a punciján kívül?
Ennyi mindennek nem lehet megfelelni. Mit nyújt a nő? Mindent (már amelyik normális). Hátteret, anyaságot, otthon melegét, stb.
2016. dec. 18. 11:32
2/41 anonim válasza:
Ez egy férfi uralta kultúra.
Mi hoztuk létre a szabályokat, mi szerint a punci fontos, és azért bármit és mindent megadunk.
Ha a nők irányítanának, valószínű másképp ment volna egy ideje a világ.
2016. dec. 18. 11:33
3/41 anonim válasza:
Ez nem így van. Normális nőt kell választani és akkor nem kell eljátszani a tökéletes férfi természetellenes szerepét. Mert nincs a világon olyan férfi vagy nő aki tökéletes lenne. 28F
2016. dec. 18. 11:34
4/41 A kérdező kommentje:
1-es szerintem ez igaz volt az 50-60as évekbeli generációra. Ma már egészen más a tendenció. Látom rokonok pl (+30-as nők). Félévente cserélgetik a hapsijukat, egyik sem akar gyereket, főzni is alig tudnak.
2016. dec. 18. 11:35
5/41 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit erős túlzás. Egy jól működő párkapcsolatban szerintem, mindent együtt és közösen csinálunk. És a párunkat a hibáival együtt elfogadni és szeretni. Hisz senki sem Tökéletes! 22 L
2016. dec. 18. 11:45
6/41 anonim válasza:
Van amelyik tud főzni? Csak elváráaik vannak, és a pu...t is, pénzért adják még a feleségek is.
Hogy miért alakult ez így? Mert néhány hatalmon lévő degenerált, engedett a szexmegvonásos zsarolásnak, ahhelyett hogy elment volna egy tisztességes nőhöz (örömlányhoz), és olyan törvényeket hozott, ami ezt szülte. Már rég a nők irányítanak, a férfiak csak tárgyak. Amiben a legelszomorítóbb, hogy sokuk még élvezi is. Ráadásul döntéshozó helyzetben.
2016. dec. 18. 11:49
7/41 anonim válasza:
A Főzésről és a gyermekvállalásról annyit hogy 14 éves korom óta tudok sütni/ főzni és eddig még nem volt panasz a főztömre. És 3 hét múlva szülök. Természetesen a gyermekvállaláshoz sok minden kell. De gondolom tisztában vagy azzal hogy a továbbtanulás miatt és a gyatra munkaerőpiac miatt ki tolódik a családalapítás. Nekem szerencsém volt mert találtam munkát. Meg szerintem ne általánosíts mert nem minden 30+-os nő váltogatja a párját.. Amelyik meg igen az meg olyan is.. Annyit ér...
2016. dec. 18. 11:50
8/41 anonim válasza:
Téged miért zavar, ha egy nő nem akar gyereket és nem tud főzni? Az az ő magánügye. Nyilván ha neked a családalapítás az első, akkor nem ilyen nőkkel jössz össze és pont.
A kérdésedre válaszolva: igen, sajnos sok nőnek vannak hatalmas elvárásai, de sok férfinek is a nőkkel szemben. Szerintem eleve őrültség ilyenekkel nekifogni egy kapcsolatnak. Nyilvàn az is igaz, hogy mindenki számára vannak dolgok, amikből nem enged a párválasztásnál, de azért fel kell ismerni, ha már túlzásba esünk. Szóval szerintem a kérdésed nem csak a nők felé irányulhatna, hanem összeségében az emberek felé.
2016. dec. 18. 11:53
9/41 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy szerintem mi az oka ennek: amióta a nők is válogathatnak és nem az van, hogy ahhoz mennek férjhez, akit kiválasztottak nekik, vagy aki jutott és nincs rajtuk az a nyomás sem, hogyha 20on pár éves korukig nem mennek férjhez, akkor vénlányok és senkinek se kellenek, azóta a férfiak megsértve érzik magukat, hogy valamit nekik is kell produkálniuk. De, hogy ne csam az egyik oldalhoz szóljak, ehhez nyilván az is közrejátszik, hogy sok nőnek épp ezért túl nagy elvárásai vannak.
2016. dec. 18. 11:58
10/41 anonim válasza:
Szerintem a férfiak 5%-a olyan, mint ahogy leírtad. Ez az ideál, de a flegmaságot nem kell elviselni. Ha megismersz egy nőt, aki neked megfelel, akkor légyj vel kapcsolatban, de ha nem tetszik akkor hagyd el. Szerintem egy igazi nőnek saját magával szemben is legalább ugyanolyan igényei kell legyenek, mint a párjával szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!