Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindent a férfinek kell biztosítania ebben a mai világban?
#29 Te mit szívsz? Adjál nekünk is!
És kerüld el őket, mert ha találkozol velük, nagyon másnaposan fogsz ébredni.
(Ettől nem viszel egyet sem az ágyba.)
#33 Olyan sokkal nem lehetsz nálam időseb...
A vélt korodból ítélve (60ra tippellek), te még találhattál rendes feleséget. Amire a fiataloknak, 40eseknek, a feminácik virágkorában, már nincs sok esélyük. Nem véletlen, hogy a házasság idejét 10 évben akarják (egyes politikusok) meghatározni.
Szomorú történet, de megmagyarázza a hozzászólásodat. Amíg élsz, így őrizd meg őt az emlékeidben, és ne hagyd, hogy a mi rossz tapasztalataink ezt megváltoztassák.
Részvétem a feleséged miatt, így ismeretlenül is, tudom (a te szavaidból, gondolataidból) hogy jó feleség volt.
Tölts egyet nekem is, és igyunk az egészségére!
Vannak feminacik, meg ilyen antihimek, akik csak picsogni tudnak es semmivel se jobbak, mint az altaluk utalt feminacik.
Meg vannak rendes nok es ferfiak, akik mindekozben elvezik egymas tarsasagat testileg-lelkileg...
Tovabbi jo sirdogalast es faxcibalast kivanok, de ahogy elottem
irtak, ha ennyire utalod, "a no puncijan" kivul van mas is: szopjal faxt
Amennyire nem birom a feminaci pitsakat, annyira vetem
meg az ilyen picsogo antihimeket.
Ha a te kérdésedet kifordítjuk szerintem az is korunk egyik nagy kérdése.
Legyen egy nő: Sportos,csinos,bújós,szeressék a haverok,legyen vicces,de ne beszéljen sokat,viselje el a nyűgjeiket,a rossz napjukat,mindig harci dìszben legyen ha mutogatni akarja a pasi,de ha a csaj akar adott helyre menni a pasinak nem muszáj,a pasi csak akkor nem viszi,ha a csaj menni szeretne,keressen legalább annyit mint a pasi,de a házimunka is az ő része,mert ő a nő,ha fáradt,vagy egész nap egy kedves szó nem hagyta el a pasi száját akkor is legyen minimum egy szajha az ágyban. A gyereknevelés szintúgy a nő dolga,ha lázas,ha éhes,ha zongorára kell menni szintúgy csak anyja van. Tulajdonképpen mit nyújt egy pasas a faxán kívül?
Az éremnek két oldala van. Te olyan csajokkal vagy, akikről ìrsz,én meg az olyanokat kerülöm,akiről írtam. Olyanok lehetnek,mint te.
Maradj egyedül és nem kell törnöd magad soha, a puncit meg megkapod ha fizetsz az erre szakosodott nőnek.
A felsoroltaknak fele nem igaz rám és mégis van barátnőm.
Amit én tudok nyújtani (40+ F):
- szerelem, nagyon jó szex
- barátság, humor, szellemi társ
- társ, segítség egy csomó mindenben
- egy szuperjó apa a gyerekeinknek
- biztonság (1,5 milliós nettó fizetés, menedzseri állás)
- felsőkategóriás kocsi, utazgatás külföldre stb.
- lakás
- jól főzök, leviszem a szemetet stb.
Amit Ő nyújt:
- Szerelem, nagyon jó szex
- Barátság, játék, izgalmas beszélgetések
- Lelki társ amikor hazamegyek a stresszes munkából
- Szült nekem gyereket
- Gondoskodik a gyermekről, tanítgatja, ha beteg ápolja
- Keres pénzt is, nem annyit mint én de arra jó, hogy ne érezze magát teljesen kiszolgáltatva
- Büszke vagyok Rá, szeretem
- Egy nagyon jó csaj, sportos, izmos, szexi, benne van mindenféle malacságban
- A lakásból otthont teremt, este vacsora vár és tiszta otthon
Hát szerintem ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!