Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a mai világban egyes embereknek párt találni?
A korombeli nők már minimum komoly kapcsolatban vannak vagy házasok gyerekkel..
Sajnos állandóan a sunyi lekoptatás hitegetés hülyités van ezt tapasztalom..
Vagy én vagyok orbitálisan ronda..
Akik tetszenének meg 99%-ban foglaltak pedig nem a manöken királykisasszonyokat nézem ki magamnak hanem az átéagosan számomra szép lányokat.
Egy 29-éves még szűz átlagos ruppótlan magyar lúzer srác.
Én ugyanígy voltam ezzel csak én lány vagyok. Sajnos mindig azt hittem, hogy mindenkinél magasan van a mérce és csúnyán alábecsültem magam másoknak.
20 évesen egy pszichológusnál kötöttem ki és most 21 évesen is csak 2 rövid kapcsolaton vagyok túl. Jelenleg is van egy amely immár 2 hónapja tart ..
Lényeg, hogy ne becsüld alá magad.. soha, de soha!
21/L
Rendben köszönöm utolsó csak mennek az évek aztán nem haladok.
A Karierrem is úgy látszik lufi de az egy másik dolog persze az is kihat mindenre.
Nem igazán szoktam panaszkodni arra már rég rájöttem hogy rossz ómen.
A személyiségem valószínű unalmas és a humorom magabiztosságom is olyan amilyen..
"Egy 29-éves még szűz átlagos ruppótlan magyar lúzer srác."
Nyafogós p*cs.
"Aztán ott vannak a belső tulajdonságok, ha kedves, odaadó, ugyanakkor talpra esett vagy, akkor nagy probléma nem lehet."
Ez volt a mese délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!