Az embereknek mi baja az LMP-vel?
Semmi baja nincs az LMP-vel.
Legalábbis ritkán hallom, hogy szidnák.
A cocikat meg a Fideszt sokkal inkább szidják.
Számomra kifejezetten szimpatikus párt, nincs velük bajom. Az ország vezetése viszont nagyon komoly feladat. Olyan képet kéne mutatniuk amivel ehhez tartják maguk és tükrözik a helyzet komolyságát. Sajnos ez nem minden esetben jön át, van hogy kicsit lágynak érzem ezt az egész zöld dolgot. A libárlis doloknak is van valami szélsőséges jellege, szerintem másohogy kéne megközelíteniük ezeket a problémákat. Persze inkább legyenek az ország élén kedvesebb, talán naívabb(ez különössen negatív dolog szerintem) emberek mint gengszterek és maffiózók. Az se normális, ha a legnagyobb g_cik kapják meg a legtöbb hatalmat, de a liberalistáknál meg egyből felvetődik a kérdés, hogy hogyan tudnak fellépni bármivel szemben amikor ömlik a sz@r?
Egy országnak is megvan az imidzse, kell hozzá jó külpolitika meg határozott és értelmes fellépés. Az LMP szokszor felülmulta már a képzeleteimet, de ahhoz hogy az ország élén legyenek még fejlődniük kell. Nem mintha a többi párt olyan nagyon jó lenne.
Nekem egyedüli bajom (volt) velük, hogy kicsit néha túlzottan is zölden gondolkodnak.
Ez nem feltétlenül rossz, egy bizonyos fokig, de túlzásokba a jelenlegi helyzetben nem kellene esni.
Amúgy szimpatikus.
ma 11:06
Na mi van, LöMöPö, fáj az igazság?
" ma 11:06
Na mi van, LöMöPö, fáj az igazság?"
Nem az igazság, hanem a hülyeséged fáj itt sokunknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!